Jump to content

Fiat Bravo

Uygar
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• 5 yıl sonra ...

Arkadaşlar Fiat Bravo 1.6 mJet hakkında ki görüşleriniz neler acaba ? 2009-2010 arası 29-31 bin tl aralığında bakıyorum. araç hakkında ne düşünüyorsunuz

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hocam hiç kullanmadım ama 300 tork 120 beygirlik 1.6 mjet motor tadından yenmez..ama sadece motoru için konuşuyorum diğer kısımları sana kalmış donanım tasarım vs

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

dış tasarımı hoşuma gidiyor içide spor bir araç gibi geldi bana.

1.6 mJetler 105 bg 290 nm tork ve 120 bg 300 nm tork şeklindeymış galıba

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

dış tasarımı hoşuma gidiyor içide spor bir araç gibi geldi bana.

1.6 mJetler 105 bg 290 nm tork ve 120 bg 300 nm tork şeklindeymış galıba

hocam bir arkadaşımda vardı kalite olarak ben beğenmedim ama motoruna kimse bişey diyemez..yanlış bilmiyorsam 1.6 mjet motorda iki farklı seçenek var bir tanesi 120 hp 300 tork ama diğerinin verileri sizinki gibi mi bilmiyorum..105 hp 290 tork olmaz diye düşünüyorum tahminimce 240-260 belki olabilir

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dizel otomatiğinin test sürüşünü yapmıştım. Motor harikaydı koltuğa yapıştırıyor. Şanzıman tek kavrama olduğundan sıkıntılı iç malzeme kalitesi de keza düşük. Ama çok rahatsız edici değil.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

hocam bir arkadaşımda vardı kalite olarak ben beğenmedim ama motoruna kimse bişey diyemez..yanlış bilmiyorsam 1.6 mjet motorda iki farklı seçenek var bir tanesi 120 hp 300 tork ama diğerinin verileri sizinki gibi mi bilmiyorum..105 hp 290 tork olmaz diye düşünüyorum tahminimce 240-260 belki olabilir

Ben 290 nm diye okudum diye hatırlıyorum. hemen araştırayım :)

Birde araç sanırım italyada üretiliyor. Lancanın delta modeli ile hemen hemen aynı gibi. Ülkemizde üretilen linea modelinden biraz daha farklı bakıyorum bu araca aslında

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Dizel otomatiğinin test sürüşünü yapmıştım. Motor harikaydı koltuğa yapıştırıyor. Şanzıman tek kavrama olduğundan sıkıntılı iç malzeme kalitesi de keza düşük. Ama çok rahatsız edici değil.

İç malzeme kalitesi diğer fiat mmodellerine göre daha iyi gibi geldi bana fakat diğer fiat modellerine göre tutulmuyor galıba. Ülkemizde kalitelim arabalar genelde tutulmuyor zaten

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

105 bg 290 nm tork üretiyormus şimdi klavuzdan baktım

o da güzeldir o zaman..ama 300 tork 120 hp bir başkadır

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O araba başka olur o zaman :) Ciğerlerin koltukta gidersin hep :) :)

İşin tuhaf tarafı tork verileri çok yüksek yahu

fiatın tek sevdiğim şeyi mjet motoru

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Tasarım olarak da güzel araba aslında ya :)

kısmen öyle diyelim..hb de v40, giulietta gibi tasarımlar çitayı yükseltti biraz hocam

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...