Jump to content

2010 Model Mazda 3 Hb impressive(manuel)

naziii

Tavsiye Edilen Mesajlar

2010 model aracımı 35bin km de aldım 7 yıldır sadece şahsım tarafından kullanıldı. Şu an 134bin km’dedir. Renk Sedefli beyazdır. Bakımlarını Mazda denizli servisi kapanana kadar yetkili serviste kapandıktan sonra özel serviste zamanında ve aksatmadan yaptırdım. Son bakımı 1 ay önce yapıldı yağ ve filtreler değişti. 4 ay önce yapılan bakımında fren balataları,bujiler ve akü değişti. Lastikleri 6 ay önce sıfır alındı markası 4 mevsim michelin crossclimate plus’tır. Yetkili servisten multimedya sistemi, kapı eşiği aydınlatmaları, karşılama sistemi,alaşımlı ayak dayama ve pedal takımı, orjinalin yazlık ve kışlık paspaslar, bagaj havuzu,krom egzoz ucu orijinal olarak alınmıştır şu an fiyatları bir hayli yüksektir. Direksiyon ve vites Topuzunun derilerini soyulduğu için özel olarak tekrar kaplattırdım. 

4300k xenonlar takılı istemezseniz söküp orijinal ampulleri verebilirim hepsi duruyor. Aracın içi düzenli olarak kuaför yapılmakta koltuklarda ve döşemelerde yanık yırtık leke yoktur. Pasta cila boya koruma ve kuaför işlemleri sonax’ta yapılmıştır. Cam filmleri özeldir sonax markadır. 
Donanım olarak diğer Mazda 3’lerden daha yüksektir. 4 cam tuşu da aydınlatmalıdır. Ön cam rezistanslıdır şok buz çözme özelliği vardır. Camlar ve sunroof kumandadan kontrol edilebilir. Yedek anahtarı da sustalıdır. Bunlar çoğu Mazda 3 te yoktur araştırabilirsiniz. 

Motorun kondisyonu oldukça iyidir herhangi bir ses kaçak yoktur bakımları düzenli olarak yapılır ve kontrol edilir. LPGyi 6 ay önce 115bin km de taktırdım son bakımını 1 ay önce yaptırdım filtrelerini değiştirdim. LPG kitinin markası PRİNS’tir tamamiyle uyumludur. Kilometrenin çoğu Denizli Ankara arasında yapılmıştır. 

Aracımda 2600 lira hasar kaydı çıkmaktadır. Sebebi akli dengesi yerinde olmayan birinin sokaktaki tüm araçları bıçakla çizmesi sonucunda olmuştur. Kapılar ve sağ ön çamurluk derin bıçak çiziği sebebiyle pas oluşmasın diye mecburiyetten boyandı. Sol ön çamurluk avm otoparkında bir bayanın geri geri çıkarken göçertmesi sebebiyle tamir gördü. Aracı görmeye geleceklerin içi rahat etsin diye bugün gidip kendim yaptırdım ekspertizi fotosunu ekledim bakabilirsiniz. İstediğiniz ustaya ve ekspere götürebilirsiniz aksi çıkarsa ücretler benden.

Hız sabitlemeden koltuk ısıtmaya otomatik sensörlerden kör nokta uyarı sistemine lastik basınç sensöründen sunroofa katlanan aynalardan otomatik kararan dikiz aynasına kadar yüksek donanımlı bir araçtır 5 kuruş masrafı yoktur. Alan arkadaş kontağı çevirip gidecek uzun süre gönül rahatlığıyla kullanacaktır. Aile arabası olduğu için hor kullanılmamış sıkıştırılmamıştır. Yeni çocuğum oldu arabayı eşime bırakacağım için lastiğinden aküsüne herşeyi yeniledim bakımını yaptırdım fakat eşim manuel kullanmakta zorluk çektiği için otomatik araç arayışına girdik o yüzden satıyoruz. 

Takas sadece 2011 Mazda 6 sport ile olur. 

Alacağımız aracı bulduğumuz için ihtiyacımız kadar fiyat yazdık acelesi var ilk gelen alır. Pazarlık araç başında uygun bişeyler yaparız. Gün içerisinde mesaj olarak ulaşırsanız hemen dönüş yaparım. 
İstanbuldan aracı alacak kişiye aracı kendim getirebilirim alacağım araç İstanbul’da çünkü. 
Alacak kişiye şimdiden hayırlı olsun.

Fiyat olarak 123.500 istiyorum. 

7E15EEC4-B6BE-47C5-BD8B-4142317AB086.jpeg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 hafta sonra ...

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...