Jump to content

Yetkili Mazda Servisi Evo Kapandı !

İlhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Üzülerek öğrendik ki İstanbul Avrupa Yakasında Maslak'ta bulunan, Mazda Yetkili servisi Evo kapanmış. Sadece İstanbul'un değil, Türkiye'nin en iyi servislerinden birisi olarak başı çekiyordu. Biz Mazda kullanıcıları için büyük kayıp gerçekten.  Görülüyor ki Mazda'yı Türkiye'de daha çok kötü günler bekliyor. Zaten sıkıntılar yaşayan bir şirketti, üzerine Global Covid 19 Virüs krizi de olunca radikal kararlar kaçınılmaz oldu sanırım. 

2011-2019 Aracı satıncaya kadar 165 Bin km boyunca kendilerine misafir oldum. Başta servis müdürü Cem ilgi alakası ile çok yardımcı oldu. Sonra aracımı gözüm kapalı teslim ettiğim İsmail ustam emeği hakkı çoktur aracımda. Bir yakınımın dükkanı kapanmış gibi çok üzüldüm bu duruma.

Mazda markası ülkemizde düştüğü bu durumu kesinlikle hak etmiyor. İnşallah birileri bu işe el atar, şu canım güzel markayı ülkede hak ettiği yere getirir. 

Evo'nun kapanması ile İstanbul Avrupa yakasında yetkili servis kalmadı.  İstanbul'da artık Anadolu yakasında Merser ve Musluoğlu yetkili servislerinden başka hizmet veren yer kalmadı. Bakalım onlar ne kadar direnecekler !

Evo artık böyle hatıralarda kaldı...

wAWBRL

Tüm haberi görüntüle

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Gerçekten bende çok üzüldüm,yaklaşık 6 yıldır bütün servislerim orada yapılırdı,sizinde söylediğiniz gibi orada çalışanlarla kardeş gibi olmuştuk,ben avrupa yakasındayım servis için yeni yerler araştıracağım.

Floryada Beka var artık oraya giderim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Evo da kapandıysa artık diğer servislerin kapanması çok normal. 
Başka birileri el atsada değişeceğini sanmıyorum @İlhan abi. Sonuçta kota belli   diğer ülkelere daha çok önem veriyorlar. Hal böyleyken Türkiye’ de büyük firmalardan kimse sahip çıkmaz. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

9 saat önce, abdullah :

Gerçekten bende çok üzüldüm,yaklaşık 6 yıldır bütün servislerim orada yapılırdı,sizinde söylediğiniz gibi orada çalışanlarla kardeş gibi olmuştuk,ben avrupa yakasındayım servis için yeni yerler araştıracağım.

O çoktan kapandı. Özel servis olarak avcılar’da devam ediyor

• Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir ekmek kapısının daha kapanmasına öncelikle çalışanları adına çok üzüldüm.

Sahibinden sitesinde  tüm 6 yaşından küçük Mazda (suv arazi dahil) ilan sayısı sadece  151 adet.

Kaçınılmaz son.😔

• Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arabayı alırken götürüp motorunu ölçtürdüğüm ve sonraki 5,5 yıl boyunca birkaç merser ziyareti dışında sürekli gittiğim servisti. tüm çalışanlarını sevdiğim ve gerçek ustalardan oluşan bir ekibi vardı. üzdü. bu kadar büyük bir şehirde 2 yetkili servis mazdacıların taleplerini nasıl karşılayacaklar gerçekten merak ediyorum. 

eğer dolu yağmasaydı servisin son günü yağ değişimine gidecektim

tabi son günleri olduğunu bilmeden.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

02.10.2020 at 18:00, tansu87 :

O çoktan kapandı. Özel servis olarak avcılar’da devam ediyor

Eyvah!eyvah, Bende artık Muğlaya taşınırım Mazda Görene giderim:tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

39 dakika önce, Ali :

Marka bu giden bayiler ve servislerin yerine kimleri getireceğini merak ediyorum. 

marka kendi başına kimi getirecek bende bunu merak ediyorum.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

36 dakika önce, Ali :

Marka bu giden bayiler ve servislerin yerine kimleri getireceğini merak ediyorum. 

bence hali hazırda yüksek tecrübeye sahip bayileri kaybediyorlarsa başka bir sorun var demektir. yeni bayilerin açılması için de pek bir ihtimal yok gibi

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

28 dakika önce, SweepeR :

bence hali hazırda yüksek tecrübeye sahip bayileri kaybediyorlarsa başka bir sorun var demektir. yeni bayilerin açılması için de pek bir ihtimal yok gibi

Servislerin kapanması sıkıntı olacak mevcut kullanıcıları için.  Servis fiyatları bu şekilde artış bile gösterebilir. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 saat önce, Ali :

Son zamanlarda markayı yöneten yoktu ki zaten. kaçınılmaz son olarak görüyorum ben. 

Benim de sürekli kullandığım servis idi. Bizim için kayıp.  

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu gidişle araçlarımıza korka korka bineriz, satarken de ölü fiyata gider gibi. Yazık böyle güzel bir marka tr de ne halde🥴🥴😔

• Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

21 saat önce, mesut2323 :

Bu gidişle araçlarımıza korka korka bineriz, satarken de ölü fiyata gider gibi. Yazık böyle güzel bir marka tr de ne halde🥴🥴😔

Hocam enseyi karartmaya gerek yok..dunya yeni bir finans ve ekonomi duzenine evriliyor..Turkiyeye 2-3 sene sonra para ve yatirim yağacak..mazda bile belki fabrika kurar buralara.. sadece bu surecleri az hasarla atlatmaya bakin.. gelismis ulkelerin isgucu fizibil degil artik.. pandemiden sonra Turkiyenin kiymeti daha iyi anlasildi..Aşı bulunduktan ve ilk seçimden sonra sen seyret bollugu bereketi..

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

45 dakika önce, Montimpex :

Hocam enseyi karartmaya gerek yok..dunya yeni bir finans ve ekonomi duzenine evriliyor..Turkiyeye 2-3 sene sonra para ve yatirim yağacak..mazda bile belki fabrika kurar buralara.. sadece bu surecleri az hasarla atlatmaya bakin.. gelismis ulkelerin isgucu fizibil degil artik.. pandemiden sonra Turkiyenin kiymeti daha iyi anlasildi..Aşı bulunduktan ve ilk seçimden sonra sen seyret bollugu bereketi..

2070'de türkiye süper güç teorisi bu :) yalan gerçek bilemem. ama bazı yabancı kaynaklardan da bu tarz değerlendirmeler geldiği oluyor. ilginç.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

23 saat önce, mesut2323 :

Vallahi bugün arkadaşın 2010 model 105 bin kmde benzinli otomatik hyundai getz aracının 100 bin TL yaptığını öğrendikten sonra hiçte ölü bir fiyat yapma imkanı yok bizim araçların🤠

• Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

02.10.2020 at 08:46, abdullah :

Malesef Florya Beka daha önce kapandı. Ben Halkalı da oturuyorum. Bugün Merser'e götürdüm aracı. Sağ olsunlar Evo veya Beka kadar onlar da ilgili...

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...