Jump to content

1. Nesil Mazda3 Hızlanamama Sorunu

emirtuna87
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhabalar,

2004 Mazda 3 Sedan Dynamic kullanıcısıyım. Aracım, ilk çalıştırmadan belli bir süre ( ~1 km ) gittikten sonra "Kaygan Yol" işaretine benzeyen bir uyarı lambasını sürekli yakıp söndürüyor ve ayrıca 80 - 90 km/s üzerine kesinlikle çıkmıyor. Bunun çözümü için "DSC" tuşuna basıp bu özelliği devre dışı bırakıyorum ve bu şekilde sorunsuz bir şekilde aracımı kullanabiliyorum ve çok yüksek hızlara sorunsuz bir şekilde erişebiliyorum.

Bu tarz bir sorun yaşayan ya da bu konuda bilgisi ve tecrübesi olan kişilerin yardımını beklemekteyim.

Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba, aracınız koruma moduna geçiyor. 

Ciddiye bir problem var. 

Bilgisayara bağlayıp çıkan arıza kodlarını paylaşırsaniz yardımcı olmaya çalışırım. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkür ederim yanıtınız için. Aracı bilgisayara bağlattım ama farklı kodlar çıktığını söyledi usta. Yani her arıza kodu silinme işleminden sonra farklı kod verdiğini belirtti. Kesin bir kod yok. Arıza beyinle ilgili mi acaba? İlk seferinde "devir okuyucu sensör" hatası demişti ama sağlıklı çalışan bir araçtan alıp taktığımızda durum değişmedi ve sonra çeşitli arızalar aldı. Her arıza silindiğinde farklı hatalar verdi. İnternetten araştırmamıza rağmen konuyla ilgili kalıcı bir çözüm bulamadık. Yaklaşık olarak 2-3 saat bunun üzerinde uğraştık fakat çözüm bulunamadı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 saat önce, emirtuna87 :

Aracı bilgisayara bağlattım ama farklı kodlar çıktığını söyledi usta. Yani her arıza kodu silinme işleminden sonra farklı kod verdiğini belirtti.

ben size kodları paylaşın yardımcı oluruz dedim..  ciddi bir problem olduğunuda söyledim. 

kaç yüz bin tane kod çıkıyorsa resmini videosunu çekip atsanız, arızaları da silmeseniz, kalıcı bi çözüm bulabilirdik. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

16 saat önce, Lupara :

Bence hic sagda solda cozum aramadan, aracinizi yetkili servise gidip gosterin. 

Aracım LPG li. Yetkili servisler LPG'li araçları kabul ediyorlar mı ?

15 saat önce, Zealot :

ben size kodları paylaşın yardımcı oluruz dedim..  ciddi bir problem olduğunuda söyledim. 

kaç yüz bin tane kod çıkıyorsa resmini videosunu çekip atsanız, arızaları da silmeseniz, kalıcı bi çözüm bulabilirdik. 

Bir daha götürüp orjinal mazda cihazına bağlatıp çıkan kodları sırasıyla atarım buraya

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

54 dakika önce, emirtuna87 :

Aracım LPG li. Yetkili servisler LPG'li araçları kabul ediyorlar mı ?

Etmeme gibi bir lüksleri yok artık !

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...