Jump to content

Yetkili Servis Aracımı Çizikler İçinde Bıraktı

bormeal
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Aracımı 2. periyodik bakımı için götürdüğüm yetkili servis çizikler içinde bıraktı. Kaportanın her tarafında kılcal çizikler oluşmuş. Büyük ihtimal fırçayla bastırarak yıkadılar. Bundan önceki 8 yıl kullandığım aracım hep fırçayla yıkanmış ancak böylesine çizikler oluşmamıştı. Nasıl yaptılar bu kadar çiziği hala anlayamıyorum. Aracımı aldığın günden bu yana sadece kendim özel sünger ve bezlerle yıkadım, fırça değdirmedim. Boyasında hata yoktu. Şu anki üzüntümün tarifi yok. Ne yapabilirim onu da bilmiyorum. Öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Servise gitsem inkar etseler nasıl ispatlarım bilmiyorum. Suçunu kabul etse böyle bir şeyi nasıl telafi edecek hiçbir fikrim yok. Pasta cila desen boyayı inceltecek, yeni boya desen orjinali gibi asla olmayacağı gibi, arabanın değerinide dibe vurduracak.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçmiş olsun, muhtemelen tozlu kaportaya basınçlı suyu yeterince tutmadan, yani tozunu aracın üzerinden indirmeden yıkadırlar.  başka ihtimal, sert, kalitesiz veya çamurlu fırça ile yıkamış olmaları muhtemeldir. Burada size destek verecek arkadaşlar vardır, internette de kaliteli hare, çizik giderici ürünler bulabilirsiniz. aslında servis veya bakım yapılan yerlere, iş bitince aman sakın aracımı yıkamayın, öyle teslim edin demek en mantıklısı. aracınızın resmini yayınlasaydınız, destek olacak arkadaşlara daha iyi fikir verebilirdi. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

14 saat önce, bormeal :

Aracımı 2. periyodik bakımı için götürdüğüm yetkili servis çizikler içinde bıraktı. Kaportanın her tarafında kılcal çizikler oluşmuş. Büyük ihtimal fırçayla bastırarak yıkadılar. Bundan önceki 8 yıl kullandığım aracım hep fırçayla yıkanmış ancak böylesine çizikler oluşmamıştı. Nasıl yaptılar bu kadar çiziği hala anlayamıyorum. Aracımı aldığın günden bu yana sadece kendim özel sünger ve bezlerle yıkadım, fırça değdirmedim. Boyasında hata yoktu. Şu anki üzüntümün tarifi yok. Ne yapabilirim onu da bilmiyorum. Öneri ve tavsiyelerinizi bekliyorum. Servise gitsem inkar etseler nasıl ispatlarım bilmiyorum. Suçunu kabul etse böyle bir şeyi nasıl telafi edecek hiçbir fikrim yok. Pasta cila desen boyayı inceltecek, yeni boya desen orjinali gibi asla olmayacağı gibi, arabanın değerinide dibe vurduracak.

Samet senin yerinde olsaydım, yukarıdaki sorularla kendi kafamı kemireceğime. Servisi arar sorardım, aracımı nasıl nerede yıkadınız diye. Kamera kayıtları var mı yok mu ? Dışarıda anlaşmalı bir firmada eğer işlemi yaptırdıysalar orayı arar sorardım. Günümüzde bir çok firma artık kamera kayıt sistemi kullanıyor. Arar sorar bir şansımı denerdim. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Servisle bugün telefonla görüştüm. Araçları kendileri köpükle yıkadıklarını ve sadece fiber bez kullandıklarını, başka bir yerde olmuş olabileceğini söylediler. Bende aracı sadece kendimin bezle yıkadığını yıkadığını ve son yıkama işleminin de serviste olduğunu söyledim. Arabamı getireyim bir bakalım dedim, tamam getirin dediler. Ancak konuşmasından belli, direk inkar yoluna gidecekler. Açıkçası hiç umudum yok ama birde arabamı servise götürüp yüz yüze görüşecem. Arabamın fotoğraflarını çekip koyarım en uygun zamanda. Çizikler ışık vurunca ve yakından bakınca belli. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Geçmiş olsun hafif bir pasta cila orjinali gibi olur. İşini bilen bir yere götürürseniz verniği çok inceltmeden kaliteli ürünlerle güzel iş çıkarırlar. Bugüne kadar aracı her servise verdiğimde üstüne basa basa yıkamamalarını söyledim. Arabanızı kendiniz yıkayacak kadar titiz iseniz, yıkarken başından ayrılmamalısınız maalesef. Saatle, yüzükle, kemerle, üzerinde metal ya da plastik herhangi bir düğme olan elbise ile, kurutma bezini yere değdirip temizleyerek araba yıkayan yerlerden uzak durmalısınız. Sadece fırça çizmiyor aracı.

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Servise gidip te araba yıkatmam. Bir kere yıkadılar, mikrofiber bezlerim gitti. Üç kuruş için dönmedim. Bu arada geçmiş olsun. Tarahumara nın dediği gibi yap bence de.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...