Jump to content

Mazda 3 Mazda 3 1.5 SkyActive-D Fikrinize İhtiyacım Var

Carannir
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba Arkadaşlar

08.2018 trafiğe çıkışlı çelik gri renkli 28000 Km.de herhangi bir kazası bulunmayan Mazda 3 1.5 SkyActive-D aracımı satmayı düşünüyorum. Aracı şubat ayında 15000 Km.de almıştım. 20000 bakımı yetkili serviste yapıldı (Tuzla Musluoğlu) 

Malum piyasa ilginç bir hal aldı. Fiyat takip edemez hale geldim. Sahibinden.com'da 38000 Km. civarında bulunan benzer araçlara 255000 TL civarı yazılmış. 

Bu konuda fikrinizi öğrenmek istiyorum. Aracın yaklaşık değeri nedir? Bu rakamlar doğru mudur? Henüz ilanı açamadım. İlan açacakken fark ettim ki aldıktan sonra aracın fotoğrafını çekmemişim hiç :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Size tavsiyem önce bayiden bir fiyat alıp, çok az üzerine ekleyip öyle ilan verebilirsiniz. Bayiler güncel ikinci el fiyatlarına daha hakimdir. Hatta birden fazla bayiden de fiyat alabilirsiniz. Dediğiniz gibi çok garip bir hal aldı fiyatlar. Aynı durumda iki aracın bile ikinci el fiyatları arasında uçurum olabiliyor. Hayırlı satışlar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

9 saat önce, Carannir :

Merhaba Arkadaşlar

08.2018 trafiğe çıkışlı çelik gri renkli 28000 Km.de herhangi bir kazası bulunmayan Mazda 3 1.5 SkyActive-D aracımı satmayı düşünüyorum. Aracı şubat ayında 15000 Km.de almıştım. 20000 bakımı yetkili serviste yapıldı (Tuzla Musluoğlu) 

Malum piyasa ilginç bir hal aldı. Fiyat takip edemez hale geldim. Sahibinden.com'da 38000 Km. civarında bulunan benzer araçlara 255000 TL civarı yazılmış. 

Bu konuda fikrinizi öğrenmek istiyorum. Aracın yaklaşık değeri nedir? Bu rakamlar doğru mudur? Henüz ilanı açamadım. İlan açacakken fark ettim ki aldıktan sonra aracın fotoğrafını çekmemişim hiç :)

Kasko değerine bakın değerin 10 bin üstüne fiyat yazıp kasko değer fiyatına kadar pazarlık payı bırakın.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...