Jump to content

Harbi Araç Temizliği

Kado
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

adam kilitlenmis. ne laf söleselerde birakmazdi bence. bende bazen gaza geliorum ama bir zaman sonra yalan oluor. gazim kesilior. :D tmm diorum tam gezmelik oldu. ondan sonra kim takar temizligi. yaptigimda bosa gidior :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 109
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Selman

9

• Ali

10

• emredeler

12

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

adamı gördümde aynı benim gibi bende zuzuma aynı bakımı yaparım her istanbula gittiğimde  :)

Tampon falan laçka olmuştur o zaman söküp takmaktan :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yok abi okadar da değil kıyamam ben zuzuya sadece pasta cila ama pastayı fazla kullanmamaya çalışıyorum lastik lereparlatıcı janta parlatıcı motor iç dış vs vs ben sökmem ama adamın bir yerde yaptığı doğru çünkü arabanın bazı yerlerinde cila vs kalınca kötü gözüküyor onları temizlemek zor

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ama şu işin bir kaç defa hoşuma giden yanı oldu arabayı satıyosan alalım kardeş diyenler  :D bir gün kütahyada yaptım galerici geldi sat bana dedi bunu duyunca  bende zuzumla gururlandım bir anda 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
Guest mustafa_g

fotoğrafını çekmeyi düşündüm ama sonra nazar değer diye vazgeçtim, Pazar günü ördek cıbıcıbı yaptı ama ne cıbıcıbı.

hava durumuna göre yağmur yağacağı belli olduğu için önce yıkamaya gerek yok dedim. yeni aldığım özel bir cila vardı, bari sadece ön kaputta şu cilayı deneyeyim dedim kendime kendim. kaputu temizledim ve kullanma talimatına uygun şekilde nemli bezle kaputu iyice cilaladım. sonra biraz bekleyip kuru yumuşak bezle sildim kaputu. sonuç mükemmel :) sonra hadi tavanı da yapayım, bagajı da yapayım derken ben arabanın tamamını cilaladım ve abartmıyorum, arabaya sanki vernik çekmişim gibi parıl parıl parladı. sonra aklıma bir şey geldi, camları da cilalasam ne olur diye. yan camlardan birisini yapıp hortumla su tuttum cama ve kaputa. ne camda ne de kaputta doğru düzgün su kalmadığını görünce hemen bütün camları cilaladım.

işim bittikten sonra Adapazarı'na doğru yola çıktığımızda yağmur başladı. bir ara çok şiddetli sağanak yağmasına rağmen benim silecekleri aralıklı olarak çalıştırmam yeterli oldu. :)

kullandığım cila silikon cila, reklam olmasın diye isim vermiyorum ama hakikaten çok hoşuma gitti. tüm arabayı yıkayıp cilalamam, parlatmam 2 saati bile bulmadı :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

fotoğrafını çekmeyi düşündüm ama sonra nazar değer diye vazgeçtim, Pazar günü ördek cıbıcıbı yaptı ama ne cıbıcıbı.

hava durumuna göre yağmur yağacağı belli olduğu için önce yıkamaya gerek yok dedim. yeni aldığım özel bir cila vardı, bari sadece ön kaputta şu cilayı deneyeyim dedim kendime kendim. kaputu temizledim ve kullanma talimatına uygun şekilde nemli bezle kaputu iyice cilaladım. sonra biraz bekleyip kuru yumuşak bezle sildim kaputu. sonuç mükemmel :) sonra hadi tavanı da yapayım, bagajı da yapayım derken ben arabanın tamamını cilaladım ve abartmıyorum, arabaya sanki vernik çekmişim gibi parıl parıl parladı. sonra aklıma bir şey geldi, camları da cilalasam ne olur diye. yan camlardan birisini yapıp hortumla su tuttum cama ve kaputa. ne camda ne de kaputta doğru düzgün su kalmadığını görünce hemen bütün camları cilaladım.

işim bittikten sonra Adapazarı'na doğru yola çıktığımızda yağmur başladı. bir ara çok şiddetli sağanak yağmasına rağmen benim silecekleri aralıklı olarak çalıştırmam yeterli oldu. :)

kullandığım cila silikon cila, reklam olmasın diye isim vermiyorum ama hakikaten çok hoşuma gitti. tüm arabayı yıkayıp cilalamam, parlatmam 2 saati bile bulmadı :)

şu ürünün adını banada yazsana mustafa benim arabanın üstü zımpara gibi oldu camlar bile zımpara gibi camlarıda pastalıcam aracın üstüne kimyasal madde yagıyor sürekli
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Yahu reklam olsa ne olur? Yaz işte şuraya da özelden tacize uğrama mütemadiyen....:D

yok yazmasın zira yazacagı isim ürünün degil internetten satış yapan bir firmanın reklamı olur :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Ben illa ki yazsın diyorum.....:D Ne olursa olsun ben ödiycem cezasını.....

abi ismi de biraz alengirli bir isim. özhan az kalsın dövecekti beni bu nebiçim isim böyle diye :D :D :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...