Jump to content

Harbi Araç Temizliği

Kado
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 109
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Selman

9

• Ali

10

• emredeler

12

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

abi aynı işlemleri ziebartta yapsaydı en azından 500 den kapıyı açması lazım o da ben insaflıyım 500 yazdım :D eminim daha fazladır :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hadi kaporta v.s yaparsın zevk diye ama bu kadar detaylı yapacağıma veririm parayı yaptırırım. Ya da hiç uğraşmam Bora için satarım gider temiz bir Mazda alırım :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Markası farketmez ama bi aracı bu kadar temizledikten sonra galoşsuz bindirmem kimseyi ve toz girmesin içeri diye cam açtırmam :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Ben öyle yapıyorum, galoş değil ama kağıt paspaslar var, camlar ve sunroof kilitli, açılması yasak...:D

o kagıt paspaslardan bulamadım bi türlü...
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Yıkamacılarda, servislerde var bi dolu, oralardan yürüteceksin....:D Evet Emre ayakların o işaretlerin dışına taşırılması da yassah....:D

yıkamacıya vermem genelde burda işyerinde yıkanır guzum, özel eleman tahsis ettik ona :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yıkamacıya vermem genelde burda işyerinde yıkanır guzum, özel eleman tahsis ettik ona :D

Abi ben haftada bi uğrar torpidodaki Şebnem Ferah dvd'sin takar yıkarım senin arabayı :) Araba yıkarken müziğin sesini açmak adettendir :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Abi ben haftada bi uğrar torpidodaki Şebnem Ferah dvd'sin takar yıkarım senin arabayı :) Araba yıkarken müziğin sesini açmak adettendir :)

pentagram konseri dvd si var bu ara :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

o kagıt paspaslardan bulamadım bi türlü...

Bülent abi sana tedarik ederim hem o paspaslardan bir de koltuk için tek kullanımlık naylon poşetlerden  :D 

elimde mevcut servis sağolsun  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
 Paylaş

• Yeni Oluştur...