Jump to content

Harbi Araç Temizliği

Kado
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 109
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Selman

9

• Ali

10

• emredeler

12

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Guest mustafa_g

işin geyiği bir yana, cila gerçekten iyi.

daha önce de birader bunun şampuanından almıştı ve kovaya sadece iki kapak şampuan koyarak benim, biraderin ve bacanağın olmak üzere tam 3 tane araba yıkamıştık :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim zuzuda kullandığım cila da baya iyi baya parlatıyor ama şunu belirteyim benim gibi çoşupda birinci cilayı bitirip ikinci farklı cilayı vurmayın çok parlıyor ama cilayı boya yemiyor ondan  :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Bu benim arabam olsa ;

1. Hayatta bu kadar uğraşmam. Sonra binmeye kıyamazsın

2. Hadi oldu da aklıma esti, hayatta ben yapmam, veririm yıkamacıya 200 YTL (bonkörlüğüm üstümde) altından girer üstünden çıkar :D Ben de zamanımı daha farklı bir şekilde değerlendiririm.. :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Bu benim arabam olsa ;

1. Hayatta bu kadar uğraşmam. Sonra binmeye kıyamazsın

2. Hadi oldu da aklıma esti, hayatta ben yapmam, veririm yıkamacıya 200 YTL (bonkörlüğüm üstümde) altından girer üstünden çıkar :D Ben de zamanımı daha farklı bir şekilde değerlendiririm.. :D

aynen uraşamam o arabaya para verip aldıysan bakımınada para ayırırsın  :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ya öyle arabayı zaten parası çok olupta işe güce fazla vakit ayırmayan, emrindeki adamların işleri hallettiği bir insan alır genelde :D Hem belki adam kendisi yapmamıştır ? Rastgele bir insan zaten detaylı temizlik için yapılacak işlemleri de bilemez.. nerde ne ilaç kullanacağını felan.. Bu iş üzerinde deneyime ihtiyaç var.. iş yaparken işe çiş yapmak ta var.. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...