Jump to content

Harbi Araç Temizliği

Kado
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Guest uyumsuzelement

helal olsun adama aynı benim kafadan  ;D bence uğraşılır

20 yaşında ve arabayı ayda bi görüyorsan uğraşılırda 30 lara bi gel öyle konuşalım senle bu konuyu :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 109
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Selman

9

• Ali

10

• emredeler

12

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

20 yaşında ve arabayı ayda bi görüyorsan uğraşılırda 30 lara bi gel öyle konuşalım senle bu konuyu :D :D

30larda o kadar parayla, uğraşılacak çok daha ilgi çekici şeyler bulunur. :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bilmem belki de haklısın Bülent abi öyle olur siyah renk arabanın bakımı  çok zor alacaklara almadan önce iyi düşünün derim yoksa benim gibi zuzuyu her 2 günde bir yıkatıp her seferinde cila atarsınız

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

bilmem belki de haklısın Bülent abi öyle olur siyah renk arabanın bakımı  çok zor alacaklara almadan önce iyi düşünün derim yoksa benim gibi zuzuyu her 2 günde bir yıkatıp her seferinde cila atarsınız

bende siyah almaya gitmiştim galaksi griye döndüm rengi görünce  önceki arabamdan biliyordum siyahın zorluklarını uyarmıştım ama seni siyah için :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bizim de lacivert vardı onunda bakımı baya zor du ama zuzuya siyah iyi gidiyor diye siyah dedim  babam gel gri alalım dedi ama ben siyah diyince siyaha döndü 4 ay sonra çizikleri görürsün dedi dediği çıktı  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

bunların malzemelerini bile almaya para dayanmaz,wax ayrı para,çizik önleyici ayrı para,bi de git günlerce uğraş.

ama emeğe saygı tabi helal olsun adama.paralamış kendini ama güzel olmuş...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...
Guest uyumsuzelement

Ben böyle bir temizliğe kalkışsam 1 ay da ancak bitiririm herhalde :D

Mustafam gerekli ekipman olsa yapılır en fazla 25 günde ayı bulmaz ,zaten adamın tek başına yaptığını sanmıyorum :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Valla adam iyi ürün reklamı yapmış.

Kaç sene öncesinde yaptığı temizlik senelerdir forumlarda dolaşır durur. Ben bunu yaklaşık 5 sene önce de görmüştüm. :D Muhtemelen firmaların gönderdiği ekiplerle ortak çalışma yapılmış :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

nifak tohumları ekiyor bizim foruma elin woswosçusu ne yapıyor diye  :D

1-2 saate alırım ifadesini düşer buralara :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...