Jump to content

Mazda 6 torpido sorunu

İsot
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba arkadaşlar,  malüm  mazda 6 GH kasalarda sağ torpido erime, delinme, çatlama yada yapış yapış olma kronik sorunu vardı.Bugün itibariyle resimlerde gördüğünüz gibi çok şükür bu sorunu hallettim . MERSER Oto da Ersun  Bey in gayreti ve Mazdanının olumlu geri dönüş yapmasıyla,  araç bu sorundan dolayı "iyi niyet" kapsamına girdi şansıma. Araştırmalarım sonucu kaplamacıların , teklif ettiği kaplama fiyatına yakın bir tutar çıkardı mazda . Neticeden memnunum.  Umarım bu sorundan muzdarip olan arkadaşlarda  bir çözüme kavuşur...

20201211_154359.jpg

20201211_143227.jpg

IMG-20201211-WA0016.jpeg

• Beğen 5
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benzer sorun benim araçta da mevcut. acaba diğer servisler de bu durumu benzer şekilde iyi niyet kapsamında değerlendirir mi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

12.12.2020 at 00:32, Lupara :

Sizin adınıza sevindim.

Aynı benim arabam. Süreci biraz anlatabilir misiniz?

Bir de yeni konsol da aynı malzeme mi acaba?

Süreç şöyle , Yine ufak çaplı bı kaza yapmıstım  :D . Araç Tamir edilip hazır olunca almaya gittiğimde , konsoluda gösterdım.

servis sorumlusu Ersun Bey de , dosya acalım bildirim yapalım dedı . dosyayı olusturduk ben cıktım . 3-4 gun sonra telefoın açtı Mazda aracı iyi niyet kapmasına soktu dıye . butun sorunlarımı orada yaptırıyorum belkı buda bır etkendır .

orjınal torpido kapağıyla , gelen kapak birebir aynısı . kalite ve görüntü olarak bir farkı yok . 

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

14.12.2020 at 21:30, paarthurnax :

benzer sorun benim araçta da mevcut. acaba diğer servisler de bu durumu benzer şekilde iyi niyet kapsamında değerlendirir mi?

Şansını dene hocam , EVO  da başvuru yapmıştım kabul edilmedi.  Daha sonra Merser de denedim , iyi niyet kapmasına girdi araç .

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

Benzer sorun benim aracımda da var, sanırım her GH kasa kullanan da olduğu gibi. Geçen sene Temmuz Ağustos gibi İzmitte ki servise götürdük durumu izah ettik lakin herhangi bi sonuç çıkmadı. Sebebi ise aracın servis bakımlı olmaması maalesef ücreti ile değişebileceklerini söylemişlerdi. 1300TL +KDV😊

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 yıl sonra ...
08.07.2023 at 20:20, igg :

bu eriyen torpido konusunda son durum hakkında bilgisi olan var mı? iyi niyet vs devam ediyor mu? servisten son fiyat alan oldu mu acaba?

ismail gökhan güneyli

https://twitter.com/igokhang

Son durum, paranız varsa da yaptıramıyorsunuz sanırım.

Bir kaç ay önce Herter'e gittiğimde sormuştum. İyi niyet garantisi diye bir durum yok ancak indirim yapılabilir ama zaten ellerinde halihazırda konsol da yoktu. Ayrıca muhtemelen değişimi konsoldan pahalıya gelir.

Ben deri örtü aldım, onu  örtüyorum. İyi de duruyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...