Jump to content

2020 Model Cx-3 Hk.

mfurkan71
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar merhaba,

Bu aralar araç almayı düşünüyorum iyi bir araştırmadan geçiriyorum kafamda,

gözüme Cx-3 ilişti ancak baktığımda eski yıllarda olan teknik ve kronik arızalar mevcutmuş bu sorunlar çözüldü mü ?

Ayrıca aracın 0 (2020 Model ) [ Ayrıca bazı yerlerde üretimin durduğu yazıyor bazılarında yazmıyor ],
Fiyatını bulabilen var mı bir kaç bayi aradım ancak ulaşamadım kendilerine

Şimdiden herkese çok teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Alınır sıkıntı yok. Ya zaten Mazda iç mekana alışınca hepsi kötü geliyor. Araba bakıyorum bazen bim plastiği gibi iç mekanlar korkunç. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

9 saat önce, mfurkan71 :

Üzücü...

Mazda 3 Sedan ları nasıl sizce @Fotifoti @Leanback

Mazda 3 sedanlar tabiki güzel otomobil, hatta bu güzelliğin bedelini yüksek piyasasıyla potansiyel alıcısına ödetiyor. Corolla, Elantra Civic sedan vb muadil yaştaki benzer motora/güce sahip araçların hepsinden epey pahalı. Ancak bu fiyatlar da turbolu, çok daha yüksek performansa sahip avrupalı rakiplerinin arasına sokuyor aracı. Otomobilden ne beklediğiniz önemli.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 saat önce, Leanback :

Mazda 3 sedanlar tabiki güzel otomobil, hatta bu güzelliğin bedelini yüksek piyasasıyla potansiyel alıcısına ödetiyor. Corolla, Elantra Civic sedan vb muadil yaştaki benzer motora/güce sahip araçların hepsinden epey pahalı. Ancak bu fiyatlar da turbolu, çok daha yüksek performansa sahip avrupalı rakiplerinin arasına sokuyor aracı. Otomobilden ne beklediğiniz önemli.

Honda civic ile bu araba arasında gidip geliyorum.. Çok ödemek istemiyorum arabaya maalesef, iç piyasayı görüyoruz plastik araba olmuş 200 bin

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...