Jump to content

Mazda2 - Mazda Demio KKTC Farklı Multimedya Ekranı

Tolga Kara
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Selamlar ben KKTC de yaşıyorum bi araç var elimde . Ekranı farklı. Android auto vs kullanılamıyor bunda . Ne yapılabilir Veya Türkiye den android ekran bulabilirmiyiz ? Yardımcı olabilecek var mı ?

received_229660652117079.jpeg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

30.01.2021 at 13:18, Burak :

Senin araç da mı Mazda2 ( Mazda Demio ) Tolga ?

Genişlet  

Evet yaklaşık 2 ay oldu aldım . Araçtan memnunum ama böyle bi durum olduğunu bilmiyordum . 2 ekran varmış mazdalarda filan . Hayırlısı tabi ama Türkiye de bulunur mu acaba android buna uygun onu sormak istemiştim aslında . 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

30.01.2021 at 13:22, Tolga Kara :

ayırlısı tabi ama Türkiye de bulunur mu acaba android buna uygun onu sormak istemiştim aslında . 

Genişlet  

İşin gerçeği çok da bilgimiz olmayan bir kısım bu farklı ekranlar ama Ömer'e bir soralım

@Tarahumara yazılım ekranın içinde midir yoksa başka bir yerde mi ? Yani diyelim ki ekran değişti yazılım değişir mi yoksa umut yok mu ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

30.01.2021 at 13:35, Tarahumara :

Yazlilim ekran icinde degil. Ekranin altindaki unitede. Yapilmasi gereken en mantikli sey arac icin uyumlu bir android cihaz almak. 

Genişlet  

Anladım aracınçmın ortasında joystick var diğer beyaz ekranlı araçlardan farklı olarak . Direksiyondan ekranı kontrol filan var acaba dedim joystickli olunca birşeyler yapılabilir mi ? Yapılamazsa da android cihaz KKTC de yok . Türkiye den bulabilirmiyiz ?

IMG-20210130-WA0006.jpg

IMG-20210130-WA0007.jpg

Aracın içi de bu şekilde 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
  29.01.2021 at 23:29, Tolga Kara :

Selamlar ben KKTC de yaşıyorum bi araç var elimde . Ekranı farklı. Android auto vs kullanılamıyor bunda . Ne yapılabilir Veya Türkiye den android ekran bulabilirmiyiz ? Yardımcı olabilecek var mı ?

received_229660652117079.jpeg

Genişlet  

Aliexpress ten sipariş verebilirsin ya da parçacılardan(hurdacı) kazalı mazda demio bulup sadece gereken parçayı satın alabilirsin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...