Jump to content

Ne oldu RX 8 lere Pert mi Yoksa Satılmak mı İstenmiyor

speed
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

@Zealot 2011 Mazda 6 2.0 otomatik de 1425kg görünüyor, kerb weight yani 75kg sürücü+%90 depo yürüre hazır boş ağırlık. Elektrikli koltuk ve sunroof varsa 50kg civarı onları koyar, diğer ekstra donanım 35kg koysa, 1510kg. Depo ve yedek lastiği çıkar (75lt/kg), sürücüyü de çıkar 1360kg ortalama birşey çıkması lazım, 70kg fazla çıkmış sizin ölçümde. 

Bu belki kabul edilebilir bir fark, karavancılarla falan konuşmak lazım, acaba hangi araçlarla ne fark gözlemliyorlar, her araçla sürekli ölçüm alıyorlar sonuçta yasal romörk-çekici araç farkını ölçümleyebilmek için ama 2.0 manuel ilk nesil Mazda 6'nın sürücüsüz bomboş 1505 çıkması imkansız hocam, kantarda kalibrasyon sıkıntısı vardır.

Octavia 1320kg gözüküyor örneğin, sıfır donanım ağırlık tabiki bu, reelde ölçüm 1350kg makul gözüküyor.

1290kg katalog kendi aracımı tartayım bakalım bu hafta ne çıkacak.   

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

28.02.2021 at 02:01, SweepeR :

mesela benim rx8 im 6 senedir bende ve hiç ilana çıkmadı, şu an çıkartmayı da düşünmüyorum. wankel türkiye grubunda benim gibi düşünen birkaç arkadaşım var. hatta geçenlerde 2006 modeli olan bir arkadaşım 190 bin tl lik teklifi reddetti. 

benim aracım s1 2009 40. yıl ve şu an 105 bin km ye geldi, evo da aynısında 6-7 bin km civarında olan bir tanenin düzenli bakıma geldiğini öğrendim. yani bir kısım insan uygun fiyattan alıp benim gibi iyi bakmaya ve binmeye başladı. ilanların düşmesinin sebebi diğer saydıklarınızın yanında bu da olabilir.

s1 ve s2 arasındaki farklar forumda tartışılmıştı, dönüp dolaşığ zevk meselesinde bitiyor iş. ben s1 in ön tamponuna bayılırken nefret eder s2 sahibi arkadaşım var. 

aslında katalitik iptali @Zealot un dediği gibi yüksek devirlerde arabayı çok rahatlatıyor ama düşük devirlerde sağırlaştırıyor. ben aracı aldığım gün evo da sıfır katalitik taktırdım. bence valvetronic sistem bir egzoz rx8 in ve hatta tüm wankel araçlarının oem parçası olmalıymış.

Aslında zengin olsam bir adet rx8 r3 bir adet Mx5 stoklarım Allah Celle Cellahu kaza bela vermesin ömür boyu kullanırım

Bir kaç Forum sitesinde ve YouTube yorumlar yazdığımı yine yazıyorum

Ölmeden önce kullanmak istediğim araçtır Rx8

Rx8 motorunu ve yedek parçalarını yağını suyunu stokluyacaksın ömür boyu kullanacaksın

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bir saat önce, speed :

Aslında zengin olsam bir adet rx8 r3 bir adet Mx5 stoklarım Allah Celle Cellahu kaza bela vermesin ömür boyu kullanırım

Bir kaç Forum sitesinde ve YouTube yorumlar yazdığımı yine yazıyorum

Ölmeden önce kullanmak istediğim araçtır Rx8

Rx8 motorunu ve yedek parçalarını yağını suyunu stokluyacaksın ömür boyu kullanacaksın

Her ikisine de sahip olmuş, ciğerini sökmüş biri olarak,  mx5  çok daha keyiflidir.. Net

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, Zealot :

Her ikisine de sahip olmuş, ciğerini sökmüş biri olarak,  mx5  çok daha keyiflidir.. Net

ya gözünü seviym, baş ağrıtan bi araba mx-5 :D 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

01.03.2021 at 18:55, Zealot :

Pistonlu sıradan motor yerine rotary wankel alışılmışa meydan okuyan motor ve o motorun sesi paha biçilemez 9500 rpm çevirmesi de cabası 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Merhaba fiyat performans kriterinde benim gözümde rx-8 den daha iyi araç yok profil fotomda göründüğü gibi garajda yatıyor mecbur kalmadıkça satmam  .

• Beğen 3
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

43 dakika önce, Karsiyakaliozi :

Merhaba fiyat performans kriterinde benim gözümde rx-8 den daha iyi araç yok profil fotomda göründüğü gibi garajda yatıyor mecbur kalmadıkça satmam  .

Abi senin araba da maşallah pek güzeldi,  emsalsiz bir rx8..    kazasız belasız 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...