Jump to content

Muz Sileceklerde Lastik Değişimi

Limpony
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Yeni silecek takımı almıstım cıftını 30 ytl ye... eskılerını atmamıstım klasık olarak butun aksesuarcılar bu sıleceklerın lastıklerının degısmedıgını fılan soyluyorlar yalannn; inanmyın ..

iç taraftakı sıyah klipsli parcayı tornavida yardımıyla cıkarıyorsunuz.. bunu yaparken sag sol taraftan 2 tornavıdayla fazla zorlamadan cıkarmanızı tavsıye ederım cunku kırılabılır ama alt tarafı kırılsa bıle onemlı degı cunku 1 tarafı bıle cok rahat tutuyor lakın sılecegı tutan da o parca degıl ..

içini açında ustten baktıgınızda ınce bır pım var kı bu sılecegın oynamasını engelleyen sey... onu tornavıda yardımıyla hafıfce kaldırıyorsunuz ve eskı sılecek lastıgını cekerek cıkartıyorsunuz.. sonra heryerden bulabılecegınız kalıtelı sılecek lasıtıgı en babası 10 ytl dır sakın fazla para vermeyın... (metre hesabı yada 2 parca halınde oluyorlar) takıyorsunuz yanlız takarken bırı yardım ederse yanı pımı hafıfce kaldırıp dıgerı lastıgı ıtelerse ıslem 10 sn suruyor takıben o pımı pense yardımıyla bastırıyorsunuz 3-5 dk yenı sıleceklerınız 10 ytl ye hazır oluyor hem orjınal sıleceklerınızden olmuyorsunuz hemde sılmemeye basladıgında servıste 75 ytl bayılmıyorsunuz... canınız sıkıldıkca degıstırebılırsınız neredeyse 8 tane hakkınız oluyor parasına gore ...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

İşte bu süper oldu :) Sayın moderatörlerden bu konuyu düzgünce ayrı bir konu haline getirmelerini talep ediyoruz.. Muz Sileceklerin lastikleri nasıl değiştirilir başlıklı olabilir :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yalnız hatırlatmam gereken bir nokta var, lastiği tutan ufak çengel varya ondan tek tarafta var yanlışlıkla diğer tarafı açmayın ,o nasıl olacak şöyle, sileceği elinize aldığınızda uç tarafından oynatın sabit olan taraf çengel tarafıdır diğer tarafta silecek lastiği ileri geri hareket edecektir ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

limpony, bilgi için teşekkürler :)

Bide keşke 2-3 tane foto çekseydin ya ne güzel olurdu :)

edit: dedim kiii, Dündar Usta foto eklemiş. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

anı bır kararla deneyıverdıgım ıcın fotograflarını cekemedım ozur ...

bıtmıs halıyle var ama zaten dundar abı resımlı anlatmıs kı bende deneyerek buldum :D resım fılan gormemıstım  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...