Jump to content

Mazda 323 Torpido ve Tavan Döşemesi

Kara Kartal
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Yeni üyenizim, ismim Ayhan, umarım formu dogru bir şekilde kullanıyorum dur. 323  1990 model sedan 1,6 enjeksiyonu otomatik aracım var.. Torpıdo ve tavan döşemesi lazım, sayfalarda bulduklarım güven vermediği için burdan sizlere de iletmek istedim. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Selam hoş geldin tavanı döşemecilere yaptıracaksın

Torpido olayı sıkıntılı ben İzmir'de kimseye kaplattıramadım araba eski diye kimse kaplamak istemiyor bende kendim yapmaya karar verdim alt kısmı komple söktüm hem bakım ve temizlik hazır sökülmüşken 

• Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 saat önce, umc :

Selam hoş geldin tavanı döşemecilere yaptıracaksın

Torpido olayı sıkıntılı ben İzmir'de kimseye kaplattıramadım araba eski diye kimse kaplamak istemiyor bende kendim yapmaya karar verdim alt kısmı komple söktüm hem bakım ve temizlik hazır sökülmüşken 

Hoş bulduk, aslında 2.el buluyorum ama önden parayı gönder malzemeyi göndeririz muhabbeti, yada gel sök al muhabbetinden sebep burdan arkadaşlarımızın tanıdığı güvendiği bildiği kişiler varsa yardımcı olabilirler se sevinirim. Kaplama yapmak 2. seçenek olarak düşünüyorum ama sanırım mecburen kaplama yapıcam, kalorifer peteğini tutan demirler yok torpido üzerinde o yüzden önceliğim bir torpido bulmak. Bakalım kısmet

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

12 saat önce, Kara Kartal :

Hoş bulduk, aslında 2.el buluyorum ama önden parayı gönder malzemeyi göndeririz muhabbeti, yada gel sök al muhabbetinden sebep burdan arkadaşlarımızın tanıdığı güvendiği bildiği kişiler varsa yardımcı olabilirler se sevinirim. Kaplama yapmak 2. seçenek olarak düşünüyorum ama sanırım mecburen kaplama yapıcam, kalorifer peteğini tutan demirler yok torpido üzerinde o yüzden önceliğim bir torpido bulmak. Bakalım kısmet

Alacağın torpido yu sakın görmeden alma baktığında elle bir dokun kemikleşme başlamışmı eğer başlamışsa o torpido pek uzun sürmez çatlamalar ben 3 tane torpido inceledim hepsi çatlama başlangıcına girmiş tavsiyem torpido da plastik ve bağlantı yerlerinde sıkıntı yoksa kaplattır.

• Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...