Jump to content

1. Nesil Mazda 3 HB 1.6 MZ-CD Stage 1 +

ogzgcm
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

8.3 falan 0-100. Orijinalinin 11 sn olduğunu düşünürsek resmen çağ atlamış araba. Piyasadaki bir çok arabayı yer bu. Elinize sağlık. 100-200 görsek daha objektif yorum yapılırdı. Merakla bekliyorum. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

7 dakika önce, M.E.G :

Güzel devir çeviriyor ve hızlanıyor. Dpf orjinalde yok heralde o motorlarda. Egr var mı? 
140-150 bg civarıdır şuan 8.2 sn ise. 

Teşekkür ederim Dpf orijinalinden yok egr iptal tahminen dediğiniz hp aralığındadır.

38 dakika önce, zoptrik :

8.3 falan 0-100. Orijinalinin 11 sn olduğunu düşünürsek resmen çağ atlamış araba. Piyasadaki bir çok arabayı yer bu. Elinize sağlık. 100-200 görsek daha objektif yorum yapılırdı. Merakla bekliyorum. 

Teşekkür ederim bende tam şimdi 100-200 videosunu yüklüyordum. 180-190 gibi önüme araba atladı malesef ne kadar sağlıklı oldu tartışılır fakat aşağı yukarı bir fikir oluşturur yinede.

https://streamable.com/n937bh

50 dakika önce, Zealot :

Mazda 3 için çok güzel değer.   Çok tatlış hızlanıyor..

Tecrübeme göre  motor 140-hp civarı olmuş.  Tekerde 110-115 vardır.. 

Muhtemelen 0-150  20sn ,  0-200 de 40-45sn falan çıkacak. 

Biraz daha üstüne çalışarak daha iyi yere gelebilir 

Güzel yorumunuz için teşekkür ederim araba daha üst bir setup vardı ama manifoldu patlatınca gündelikte kullandığım için safe moda geçtim. 100-200 videosunu da attım önüme araba atlasa da 3 aşağı 5 yukarı bir fikir verebilir.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

100-160 11-12 sn arası. Benim 184hp 320d 10 sn civarı. Ağırlık farkını da hesaba katarsak genel tecrübelerimize göre 140 hp civarı şu anda. Gerçekten umut verici. Manifoldu kromdan yaptırma şansınız yok mu? Manifold nasıl patladı? Contasından mı yoksa plastik komple mi açıldı? 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Şimdi, zoptrik :

100-160 11-12 sn arası. Benim 184hp 320d 10 sn civarı. Ağırlık farkını da hesaba katarsak genel tecrübelerimize göre 140 hp civarı şu anda. Gerçekten umut verici. Manifoldu kromdan yaptırma şansınız yok mu? Manifold nasıl patladı? Contasından mı yoksa plastik komple mi açıldı? 

Plastik komple 4-5cm kadar yarıldı malesef.

• Üzgün 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Çok güzel gidiyor,   

Buna yolda bi log alıp basınç devir skalasina bakmak lazım,  nerde ne kadar basıyor. 

Biraz daha boost açıp, devirdi de çekebilirsinz. 

Bu dizellerde  bide 1500 bar püskürtme basıncı var sanırım.  Bu da max gücü biraz torpülüyodur

Olur ama daha güçlenir bu  it köpek gibi olur.. 

Severiz böyle arabaları.. Güle güle kullanın 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...