Jump to content

2009 Mazda 3 6lı changer cd çalar

YunusEmre567
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhabalar arkadaşlar

Arabayı almadan önceki sahibi kullanırken cd çalarda cd kalmış ve daha sonra ben onu arkadaşımla çıkartmaya çalıştım ve çıkardım.ama hala ne cd alıyor içine nede aktifleşiyor ne tür bir yol izlemeyelim bilgisi olan var mıdır?

şimdiden teşekkür ederim hayırlı ramazanlar 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu videodakine benzer bir yöntemden önce denemeniz gereken şey, araç kapalı iken teybin güç ve cd çıkarma tuşuna aynı anda 10+ saniye basılı tutmanız. Teypte force eject özelliği varsa içerideki cd'yi dışarı atacaktır.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

pardon o kısım gözümden kaçmış. Aşağıdaki videoda bir mazda 3'ün çalışmayan cd girişini onarıyor. Söz konusu cd'yi içeri alan ve dışarı veren hareketli parça tozlanırsa ya da muhtemelen dış etkenlerden dolayı zorlanırsa doğru hareket edemediği için görevini yapamıyor. Aşağıdaki videoda sorunlu hareketli parçayı görmek mümkün. Eğer el beceriniz ve ilgili noktaya erişim şansınız varsa bir göz atın. Yoksa araç ses sistemleri ile uğraşan birisi göz atabilir ya da direkt teyp sökülüp elektronik tamircisine götürülür.

edit: videoyu çeken arkadaş özellikle cd hareketini yapan parçanın kauçuktan yapıldığı için toz toplayıp tutunma gücünü kaybetmesi ile böyle bir soruna yol açabildiğini düşünüyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...