Jump to content

323 1.7 Dizel Hk.

emreaktin
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Herkese merhaba. Daha önce 1.7 dizel motor seçenekli sedan kullanan oldu mu? Nadir gümrük girişliler var ülkemizde genelde.

Satın alsak parça sorunu ya da mekanik olarak başka bir sorun ve ya sorunlarla karşılaşır mıyız? Sarı sitede bir araç dizel olarak satılık, çok merak ediyorum performans olarak nasıldır?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hocam evde ve işte otopark imkanım var ama lpgden dolayı hep sağa sola çekmek zorunda kalıyorum. Yani çok elzem değil ama can sıkıcı bir durum benim için hep. Benzinli arabaya da binmek yürek istiyor şu şartlarda. 323'den önce dizel egeam vardı. O arabadaki turbo gücünü çok aramaktayım ama 3 yıl dizel sürüp aynı performansı şuan ki arabamdan beklemem hata olur tabii ki de. İşte yeniden güçlü bir araba almak istiyorum altıma.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Baktığınız araba 58 beygir dostum, güçlü araba istiyorsanız bu araçla işiniz ne :) Bunlar antika atmosferik dizeller, turbodizellerle karıştırmayın, hiçbir performans iddiaları yok.

Kaldı ki biraz baktım Mazda'nın 323'te ve ortak bir Ford modelinde kısa bir süre kullandığı kendi dizeli. Sonra birçok marka ile ortak kullanılan Isuzu turbodizellerine geçmişler, oda gelmemiş sanıyorum Türkiye'ye. Komple yurtdışına bağlı bir parça getirme durumunuz olacaktır ki ne kadar sürer belli değil.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...