Jump to content

SK Mazda'dan ayrılan ustalar nerede?

emrek1
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• 2 hafta sonra ...

@dr_azoom asalet hocam bugün imkanım oldu yaptığınız işçiliğin fotoğraflarını çekebildim. Fotoğrafları ekliyorum, tamponu vida ile tutturmayı herhangi x bir usta yapsa belki bu kadar takılmam yetkili servisin bunu yapması zaten evlere şenlik bir durum dediğim gibi kapınızın önünden geçmem. Stoplar arasında ki renk farkları, sol köşeden alınan hasar sonrası kaportanın düzeltilmemesi, plakayı da vermiştim açıklamanızı bekliyorum. İncelerken sol tarafında tamponu stop altından vidalanmış.

P_20210717_102935.jpg

P_20210717_102938.jpg

P_20210717_102607.jpg

P_20210717_102924.jpg

P_20210717_113606.jpg

P_20210717_113636.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

stop lambanız , tampon braket ve tampon klispleri (yansanayi-eşdeğer) olarak sigorta şirketinden tedarik gelmiş , biz sadece aracınıza arka tampon (cıkma) olarak kullanılmış

2cdfe971-2940-447b-99de-e184a10f42e1.jpg

4a42e9e6-9f76-4850-aad8-b2dc1df21827.jpg

8a87af80-ecca-4d9e-aa3c-6a66af0e4cdf.jpg

95cacb43-8ea2-4832-91e4-18f42b861ed7.jpg

4194da56-f483-4aa4-8d63-dfe9db0b8d54.jpg

IMG_3937.JPG

IMG_3940.JPG

IMG_3943.JPG

IMG_4097.JPG

IMG_4153.JPG

IMG_4361.JPG

IMG_4529.JPG

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Klipsleer braketlere oturmayan bir tamponu takmak ne kadar doğru? Burda bir sorun var ki tampon araca oturmamış, kaza sonrası oluşan hasar kaynaklı bir sorun varsa neden düzeltilmedi? 10 kuruşluk vida ile tampon araca sabitlenir mi? Bu doğru bir işlem mi? Yetkili servis olarak bu vidalama işleminiz standart prosedür mü? Şahsen bana o an tamponu araca vida ile tutturacağız deseniz bırakın yapmayın derdim. Sonuçta burada bir işi usulü ile yapmamak var. Kolaya kaçmak var.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

5 saat önce, doganayomer :

Klipsleer braketlere oturmayan bir tamponu takmak ne kadar doğru? Burda bir sorun var ki tampon araca oturmamış, kaza sonrası oluşan hasar kaynaklı bir sorun varsa neden düzeltilmedi? 10 kuruşluk vida ile tampon araca sabitlenir mi? Bu doğru bir işlem mi? Yetkili servis olarak bu vidalama işleminiz standart prosedür mü? Şahsen bana o an tamponu araca vida ile tutturacağız deseniz bırakın yapmayın derdim. Sonuçta burada bir işi usulü ile yapmamak var. Kolaya kaçmak var.

Kolaya kaçmak yok hocam gerekiyorsa 1 kuruş İçin 10 lira harcamaya hazırız ama aradan 3 yıl geçmiş , konu neden bu zamana kadar havada kaldı , baktınız hoşunuza gitmeyen yer var ertesi gün veya ertesi ay veya 3 ay sonra insan çıkar gelir , 

bayram sonu tekrardan onarıma alalım aracınızı 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

@doganayomer in  açık yüreklilikle eleştirilerini  yapması ve @dr_azoom yapıcı yaklaşımı takdire şayan.

Tampon, işçilik vs bir tarafa, Bk kasa mazda 3, gerçekten çok yakışıklı bir kasa ve kaliteli bir iç mekana sahip.

• Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Zaman olarak neden uzadığını açıklayayım, en son yıkama yaptırdığım yerde bagaja su sızdı, bk kasaların klasik sıkıntısı stoplardan su alır, sağ stopu söktüğümde gördüm şimdiye kadar stopları sökme gibi bir derdim olmamıştı, kimsede durduk yere stoplarını sökmez. Aracın altına yatıp bir tıpa varsa suyu boşaltmak için çıkarayım dediğimde o hasarlı yerin durduğunu gördüm. Olaylar birbirini takip etti açığa çıktı. Teklifinizi değerlendirmeye almayacağım. Size servis olarak hayırlı bol kazançlar diliyorum umarım başka araçlara bu şekilde yaklaşmamışsınızdır.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

25 dakika önce, doganayomer :

Zaman olarak neden uzadığını açıklayayım, en son yıkama yaptırdığım yerde bagaja su sızdı, bk kasaların klasik sıkıntısı stoplardan su alır, sağ stopu söktüğümde gördüm şimdiye kadar stopları sökme gibi bir derdim olmamıştı, kimsede durduk yere stoplarını sökmez. Aracın altına yatıp bir tıpa varsa suyu boşaltmak için çıkarayım dediğimde o hasarlı yerin durduğunu gördüm. Olaylar birbirini takip etti açığa çıktı. Teklifinizi değerlendirmeye almayacağım. Size servis olarak hayırlı bol kazançlar diliyorum umarım başka araçlara bu şekilde yaklaşmamışsınızdır.

Sağlıcakla kalın , şimdiden iyi bayramlar dilerim 

mazdaclubtr ailesininde bayramını kutluyorum  

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...