Jump to content

Motor Silk Kullananların Memnuniyetleri ?

Limpony
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Motor silk şu zamana kadar gördüğüm en kaliteli Motor Onarıcı Katkı onlarca müşteri aracına uyguladım görüşlerin hepside çok memnun olduklarından yanaydı, temel fark edilen etkenler.Kolay ve  sesiz çalışma, özellikle yokuşlarda fark edilen güç artışı.

Bir müşterimizin 91 model 2.0 motor 929 u vardı araç çok ciddi yatak vuruyordu ve 750 devirde yağ lambası yandığı için motorun devrini 900 devire ayarlamıştık ( anca sönüyordu, yataklarda çok boşluk vardı ) prosüdüre uyarak yağını yağ filitresini değiştirip motoru çalışma sıcaklığına getirip motor silk'i ilave ettik 10-15 dakika sonra yatak sesi ortadan kayboldu aşağı yukarı 1000-1500 km sonra araç geldiğinde motor devrini 450 devire düşürmemize rağmen yağ lambası anca göz kırpıyordu, sonuçtan çok memnun kaldık.

Başka bir örnek, müşterimin arkadaşının  Uno'su vardı şanzıman inanılmaz kötüydü 3. vitese araç neredeyse geçmiyordu debriyaja basmadan vites atıyormuşuz gibi ses vardı motor silk şanzıman katkısını bir koyduk sanki şanzımanı değiştirdik inanılmaz bir fark oldu, vitesler kaymak gibi oldu 3. viteste bazı zaman ufak zorlamalar yaşattı ama oda ilk denediğimizdedir ilerki zamanda iyice düzeldi.

Yine kullanıp ta memnun kalan bir müşterim ( 93 626 sı var ) köye giderken traktörüne koymak için bir tane alıp gitti, gerekçesi 2 pulluğu çekemeyen motor isteyen traktörüne koyup motor yapmamaktı ve emeline ulaştı şu an 3 pullukla dahi traktörü kısrak gibi olmuş,her görüştüğümüzde teşekkür eder.

Kıssadan hisse arkadaşlar çekinmeden bu ürünü kullanın ben hertürlü kefilim, yeni araçlarınızı korur, parçalarınızın ömrünü uzatır, km yapmış araçlarınızada gençlik iksiri olur, ama yakıt ekonomisi bekleyen arkadaşlarım hayal kırıklığına uğrayabilir  ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 45
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Burak

8

• pepe

8

• Limpony

7

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Guest mustafa_g

abi ürünün kullanma şartlarına uymadım demişsin.acaba bunda dolayı mı verim alamadın yoksa gerçekten bizim 323lere bir faydası olmaz mı?ben ciddi olarak bunu uygulamayı  düşünüyorumda.....  :krrsz:

kesinlikle öyle. katkı motorun içinde sadece 2 bin km. kaldı ve kullanım şartlarında eski yağ 3 bin km.yi geçmeden kullanılması gerekirken ben değişime 3 bin km. kala döktüm motora :D

diğer katkılar teflon veya kauçuk içerikli katkılar olduğu için yağ filtresini tıkama, yüksek devirlerde motorun içinde kavrulma gibi problemlere sebep olabilir. ve işin doğrusu, benim arabamdaki lifter sesinin sebebi bile sanırım double-up katkısı.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben yeni bir soruyla karşınıza geliyorum ve nihayi kararımı ona göre vericem.önümdeki yağ değişiminde engine flush ve motor silk uygulayayım diyorum.acaba engine flush`ı motor silk`ten önce uydulayacağım için motor silk`in çalışma performansını düşürür mü?önce engine flush`ı bir sonraki yağ değişiminde de motor silki uygulasam daha mı doğrudur?yoksa bunca şeyi boşunamı yazdım hiçbir şey olmaz mı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

ben yeni bir soruyla karşınıza geliyorum ve nihayi kararımı ona göre vericem.önümdeki yağ değişiminde engine flush ve motor silk uygulayayım diyorum.acaba engine flush`ı motor silk`ten önce uydulayacağım için motor silk`in çalışma performansını düşürür mü?önce engine flush`ı bir sonraki yağ değişiminde de motor silki uygulasam daha mı doğrudur?yoksa bunca şeyi boşunamı yazdım hiçbir şey olmaz mı?

Hiç bir bağlantısı yok  ;) , önce motorunu temizle arkadan yeni motor yağ ve filitrenle Motor silk uygula.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

ben maddi anlamda çökmüş durumda olduğum için önümüzdeki aya erteledim engine flush işini. sonrasında ise motor silk alacağım tekrar :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Motor silk şu zamana kadar gördüğüm en kaliteli Motor Onarıcı Katkı onlarca müşteri aracına uyguladım görüşlerin hepside çok memnun olduklarından yanaydı, temel fark edilen etkenler.Kolay ve  sesiz çalışma, özellikle yokuşlarda fark edilen güç artışı.

Bir müşterimizin 91 model 2.0 motor 929 u vardı araç çok ciddi yatak vuruyordu ve 750 devirde yağ lambası yandığı için motorun devrini 900 devire ayarlamıştık ( anca sönüyordu, yataklarda çok boşluk vardı ) prosüdüre uyarak yağını yağ filitresini değiştirip motoru çalışma sıcaklığına getirip motor silk'i ilave ettik 10-15 dakika sonra yatak sesi ortadan kayboldu aşağı yukarı 1000-1500 km sonra araç geldiğinde motor devrini 450 devire düşürmemize rağmen yağ lambası anca göz kırpıyordu, sonuçtan çok memnun kaldık.

Başka bir örnek, müşterimin arkadaşının  Uno'su vardı şanzıman inanılmaz kötüydü 3. vitese araç neredeyse geçmiyordu debriyaja basmadan vites atıyormuşuz gibi ses vardı motor silk şanzıman katkısını bir koyduk sanki şanzımanı değiştirdik inanılmaz bir fark oldu, vitesler kaymak gibi oldu 3. viteste bazı zaman ufak zorlamalar yaşattı ama oda ilk denediğimizdedir ilerki zamanda iyice düzeldi.

Yine kullanıp ta memnun kalan bir müşterim ( 93 626 sı var ) köye giderken traktörüne koymak için bir tane alıp gitti, gerekçesi 2 pulluğu çekemeyen motor isteyen traktörüne koyup motor yapmamaktı ve emeline ulaştı şu an 3 pullukla dahi traktörü kısrak gibi olmuş,her görüştüğümüzde teşekkür eder.

Kıssadan hisse arkadaşlar çekinmeden bu ürünü kullanın ben hertürlü kefilim, yeni araçlarınızı korur, parçalarınızın ömrünü uzatır, km yapmış araçlarınızada gençlik iksiri olur, ama yakıt ekonomisi bekleyen arkadaşlarım hayal kırıklığına uğrayabilir  ;)

bu motor silk dediğiniz kadar yatak sesini kesiyorsa ve bu düşük devirdeki yağ lambası işini çözmeye yardımcı oluyorsa tam bana göre bir ilaçmış.

fakat ben şimdi başka dandik bir katkı maddesi koymuştum,

Bu motor silki koymak için yağ değişimini mi beklemem gerek? karıştırmıyım dimi ikisini? yağda yeni değişmişti :(

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Burak, bunları yaptırdıktan sonra senin arabaya bir de Carbon Clean yapılır ;)

abi bu carbon clean ne kadara mal olur.hepten borç batağına saplanmayayım hoş babam sağolsun çıkarıyor.:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

benim olayım şu geçen sene babam radyatörü delmiş ve conta yakmıştı.açıkçası bu benim kafama fazlaca takıldı sanırım ne zaman araç devir kaybetse ben ona yorup babaya konuyu iletiyorum oda 10 yaşında araba olur o kadar diyor.sorunuda tam olarak aktardıktan sonra bu konuyu dündar hocaya bir danışmak lazım çünkü sanırım engine flushla aralarında pek fark yok carbon clean daha jan janlı...acaba hangisi daha verimli olur?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Birbirinden çok farklı şeyler.. Biri benzinin gezindiği yerleri ve yanma odasını diğeri yağın dolaştığı yerleri etkiliyor yanlış anlamadıysam.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Birbirinden çok farklı şeyler.. Biri benzinin gezindiği yerleri ve yanma odasını diğeri yağın dolaştığı yerleri etkiliyor yanlış anlamadıysam.

yani oyun carbondan yana...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

doğru anlamışsın Burak abi ;)

Engine flush (motor içi temizleme) : motor yağının dolaştığı kanalların etkisini kaybedip balçık haline gelmiş artık motor yağlarını temizlemek işidir .

Carbon clean : aracın yakıt hattında ( enjektörler,supap sırtları ve yanma odası) yanma sonucu oluşan kurumları temizlemek işidir.

sonuçta ikiside mantık olarak tıkanmış hatları açmaya yarar ama farklı şeylerdir ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

doğru anlamışsın Burak abi ;)

Engine flush (motor içi temizleme) : motor yağının dolaştığı kanalların etkisini kaybedip balçık haline gelmiş artık motor yağlarını temizlemek işidir .

Carbon clean : aracın yakıt hattında ( enjektörler,supap sırtları ve yanma odası) yanma sonucu oluşan kurumları temizlemek işidir.

sonuçta ikiside mantık olarak tıkanmış hatları açmaya yarar ama farklı şeylerdir ;)

abi sonuç yok ben en iyisi ikisinide sırayla yaptırayım.(cebim el verdiğince)üstünede motor silk çaktım mı dadından yenmez:D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

abi sonuç yok ben en iyisi ikisinide sırayla yaptırayım.(cebim el verdiğince)üstünede motor silk çaktım mı dadından yenmez:D

böylece 10 senelik arabanın motoruna bir 10 sene daha eklemiş olursun ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...