Jump to content

2015 Mazda CX3 Titreme ve Çekişten Düşme

Eleman
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba belki fikri olan vardır yada başına gelen vardır diye danışmak istedim. Her sene uzun yola çıktığımda aynı sorunla karşılaşıyorum. Araç 100km/h üzerine çıkınca titreme yapıp çekişten düşüp bozuk yolda gider gibi yapıp motor lambası yanıyor. Geçen sene versiyon yüklediler fakat düzelmedi. Şehir içinde sorun olmuyor. Teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

10 dakika önce, Zealot :

sorun cx3 lerde kronik.

yeni güncelleme yaptırın düzelmesi lazım

Teşekkürler Onu geçen sene yaptılar da geçmedi ben de anlayamadım 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

13.07.2021 at 21:29, Burak :

Aşağıdaki konuda bahsettiğin problem değil mi Ufuk ?

Güncelleme yapılmıştı enjektörlerin değişmesi gerektiği söylendi ama neredeyse 30bin lira gibi bir masraf çıkıyor danışmak istediğim çıkma enjektör taktırmak ile ilgili ne düşünüyorsunuz bana tavsiyeniz olur mu fikri olan varsa bana bir yol haritası önerir mi teşekkürler 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

4 saat önce, Eleman :

Güncelleme yapılmıştı enjektörlerin değişmesi gerektiği söylendi ama neredeyse 30bin lira gibi bir masraf çıkıyor danışmak istediğim çıkma enjektör taktırmak ile ilgili ne düşünüyorsunuz bana tavsiyeniz olur mu fikri olan varsa bana bir yol haritası önerir mi teşekkürler 

Aracınız kaç model? Garanti süresi bitti mi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayır sorun enjektörlerle ilgili değil.  Yazılımsal bir problem..  Esasında mekanik küçük bir problemin tetiklemesi sonucunda oluşuyor ama detayına girmek istemiyorum.

Yetkili servise gidip kronik cx3 sorunu yaşadığınızı altınız çizerek belirtin ve varsa en güncel yazılımı yükletin.  

Yetkili servis kapsamında çözmeniz lazım bu işi.

İnternette veya dışarda duyduğunuz bilgilere kulak asıp da Aracın sağını solunu söktürmeyin. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

10 saat önce, Zealot :

Hayır sorun enjektörlerle ilgili değil.  Yazılımsal bir problem..  Esasında mekanik küçük bir problemin tetiklemesi sonucunda oluşuyor ama detayına girmek istemiyorum.

Yetkili servise gidip kronik cx3 sorunu yaşadığınızı altınız çizerek belirtin ve varsa en güncel yazılımı yükletin.  

İnternette veya dışarda duyduğunuz bilgilere kulak asıp da Aracın sağını solunu söktürmeyin. Yetkili servise gittim onların söylediği bu geçen sene yaZılım attılar

22 saat önce, M.E.G :

Aracınız kaç model? Garanti süresi bitti mi?

2015 garantisi yok malesef

10 saat önce, Zealot :

İnternette veya dışarda duyduğunuz bilgilere kulak asıp da Aracın sağını solunu söktürmeyin. 

Mazda yetkili servisinde yazılım geçen sene yüklediler onun üzerine tekrar aynı arızayı verince bağladıkları cihaz sonucunda bu cevabı verdiler 2. Silindir tekleme yapmış dediler enjektörler sıkıntılı olduğu için partikülün hızlı dolduğunu söylediler ve çözümün enjektör değişimi olduğunu söylediler

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...