Jump to content

Istanbul-muğla yol güzergahı hk.

ferhatarat
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar merhaba,

Öncelikle site kuralları gereği forumun sohbet bölümüne konu açamıyorum. 50 mesaj kotasını dolduramamışım. Şuan kaçtayım onu da öğrenemedim ancak konu başlığında belirttiğim üzere bilgili arkadaşlardan biraz akıl almak istiyorum. Konu burada çok sırıtırsa affedin bir şansımı deneyeyim demiştim. 

Önümüzdeki günlerde İstanbul'da katılmam gereken bir düğün var ve ben Eskişehir'de yaşıyorum. Eşim, ufak oğlumuz ve ben günübirlik İstanbul'a gitmek durumundayız. Açık havada belki bi yarim saat bir saat görünüp dönebiliriz. Aynı günlerde Muğla'ya da gitmemiz gerekiyor. Ben diyorum ki İstanbul'dan doğrudan gece Muğla'ya geçsem nasıl olur? 

Daha önce mümkünse yakın zamanda İstanbul mugla arasi yolculuk yapanlardan bilgilenmek istiyorum,

Osmangazi koprusu otoyollar vs yakıt hariç canımızı yakar mı? Ve buna değer mi? Yoksa diğer türlüsü de sanki eve dönüp evden gidiyormuşum gibi anlamsız geldi biraz.

Screenshot_20210723-165326_Maps.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu konuda bir tecrübem yok ama aşağıdaki siteden İstanbul - İzmir 367 TL ücret gösteriyor. Diğer yolu tercih ederseniz de muhtemelen 200 TL ye yakın ücret ödeyeceksiniz. Kısacası 2 saat 15 dakika az seyahat ve 170 TL fark verip vermemek konusunda tercih size kalıyor. 

https://isletme.otoyolas.com.tr

Not: sohbet bölümlerini yavaş yavaş herkese açıyoruz ama zaten bu konu genel bir konu olduğu için yeri yanlış olmamış. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...