Jump to content

3. Nesil Mazda 3 İçin Kumho Ecsta PS71 93Y/ 215 45 R18

Katil Balina
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

bugun yaklaşık 70 bin km'dir kullandığım falken'lere elveda diyip kumho ectsa ps71'lere gectim ve arabama tekrardan aşık oldum. 3. ay 2021 uretimi seti 3 bin liraya aldım. zamanında aldığım falken'lerin ikisini balans tutmadigı icin iade almışlar ikisi de "normal degerlerde" diye tekrar takılmıştı. bu yaz bayağı bi uzun yol yapınca lastikten illallah ettim çünkü çeşitli araliklarda misal 115- 140-165 gibi hizlarda titreyip düzeliyordu. kumho'lar hem cok daha sessiz hem de yolda hemen her hızda ip gibi gidiyor. tabi bunda yeni olmasının da etkisi var. 140 civarına kadar hiçbir sorun yasamadim. falkenler 140 sonrası yolda geziniyordu, bakalım bu nasıl bir deneyim yasatacak.. simdilik aslansın, kaplansın, s3ssizsin kumho:)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bu lastiğe bende baktım ama tyre reviews sitesinde balans sorunu mesajları çok fazla artılanmış diye korktum biraz. 250 kişi artılamış sorunu şuanda, ilk defa bir lastiğin eleştirisinde böyle ortaklaşma gördüm. İnşallah sorun olmaz sizin lastikte.

https://www.tyrereviews.com/Tyre/Kumho/Ecsta-PS71.htm

Asıl Bridgestone'un en yeni baba lastiği Potenza Sport'u kaçırdım geçenlerde, tanesi 1000'tl'ye geliyordu n11'de kuponlarla, 215/45R18. Ha bugün ha yarın alırım derken bitti lastik,

https://www.hepsiburada.com/bridgestone-215-45-r18-93y-xl-potenza-sport-oto-yaz-lastigi-uretim-yili-2021-pm-HBC000006UVRW

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

dediğiniz gibi

8 saat önce, Leanback :

250 kişi artılamış sorunu şuanda, ilk defa bir lastiğin eleştirisinde böyle ortaklaşma gördüm.

haklılar. ankara ayvalik arasında kullandim 600 küsür km 135-140 km arasinda salliyor gibi ama kendi lastikçime götürürsem sorunu çözer diye düşünüyorum. aldığım yerde yalap şap yaptılar diye düşündüm. bakalım buraya geri donuşü eklerim zaten. ama falken'ler sonrası hayat varmış diyebilirim. ses konfor vs çok ama çok memnunum. umarım kalıcı bir balans sorunu yoktur. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

balans sorununu ankara'da kendi lastikçime götürdükten sonra çözdüm. zamanında aldığım falken'leri finish balansla zar zor çözüyorlardı ama dediğine göre bu lastiklerden biri janta tam oturmamış titremenin de sebebi oymuş. şimdi her şey yolunda. her şeyi geçtim, lastiğin sessizliği ve konforu ile şu an aşk yaşıyoruz:)) işin ilginç tarafı sessizlik konusunda etiketlerde falken'ler 69 db iken kumho'lar  72 db olarak değerlendirilmiş. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

20 dakika önce, Mehmet Özdemir :

hocam sanki ilk başlarda sorunlu diye falkenleri değiştirip başka bir lastik almıştınız diye hatırlıyorum. 

evet ekspertizde falkenlerin ikisini balans tutmadıgı için iade almışlardı. ama falkenlerle devam etmek zorunda kalmıştım. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...