Jump to content

Orijinal Buji Kodu

awarahoon82
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Öncelikle Selamlar.Ben Yıllardır Aracıma Buji 5e Kullanırdım.Fakat Bir Satıcı Bunun Yanlış Olduğunu Söyledi.Orjinali 6 e Miş Bu Doğrumu Acaba ? iyi Çalışmalar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Buji konusu biraz karmaşık olabiliyor. Sistemde şasi numaranıza göre sorgulatılan buji bile uyumsuz olabiliyor. Şasi numarası ile yetkili servisten veya internetten orijinal buji kodunu öğrenip uyumlu bujinin ebatları öğrenilerek soruya cevap bulunabilir.

• Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

10.08.2021 at 10:23, awarahoon82 :

Öncelikle Selamlar.Ben Yıllardır Aracıma Buji 5e Kullanırdım.Fakat Bir Satıcı Bunun Yanlış Olduğunu Söyledi.Orjinali 6 e Miş Bu Doğrumu Acaba ? iyi Çalışmalar.

selam; aracınızın model yılını bilmeden yazıyorum ama  zaten tüm 323 ler aynıdır sanırım buji kodunuz K16PR-U11 parça alacağım zaman internet üzerinden ya da servisten kodunu öğrenerek yedek parçacıdan almak daha mantıklı milyonlarca parça var , yedek parçacılar da işin içinden çıkamıyorum bazen artık tüm yedek parça üreticilerinin web ortamında katalogları var buradan da sorgulayabirisiniz DENSO E-catalogue - Denso (denso-am.eu)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Selam jmz şase kodlu 1990 323 1.6 8valf enjeksiyonlu aracıma servis bilgisayarından bakınca bu çıkıyor büyük ihtimalle kalbilatörlülerde aynısıdır

Hangi markayı takacaksanız kodu var listede ben ngk taktım gayet iyi

IMG20200410175331.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...