Jump to content

Mazda CX-3 3.Sİlindir tekleme

Serkannn
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaşlar merhaba . Yeni olduğum için doğru yere mi yazdım pek emin değilim ama sorunumu paylaşmak istedim. 2016 model cx-3 kullanıcısıyım. Aracımla 120 ile  giderken gaz yememe ve silkeleme yapıyordu. Servise götürdüm 3. silindirde tekleme olduğunu söylediler. Daha önce bu sorunu yaşayan var mı ? Nasıl bir yol izlemeliyim sormak istedim. Enjektör fiyatı da oldukça pahalı. Değiştirmek sorunu çözer mi emin olamadığım için buraya yazmak istedim. Şimdiden teşekkürler. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mazda servisine değil de yetkili bir enjektör servisine göstermenizde fayda var. değişim yerine temizleme ile kurtulabilir enjektörleriniz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

16.08.2021 at 11:33, Mehmet Özdemir :

mazda servisine değil de yetkili bir enjektör servisine göstermenizde fayda var. değişim yerine temizleme ile kurtulabilir enjektörleriniz.

İstanbul ya da İzmir civarı önerebileceğiniz bir yer var mıdır ? 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

7 dakika önce, Serkannn :

İstanbul ya da İzmir civarı önerebileceğiniz bir yer var mıdır ? 

herhangi bir bosch veya delphi servisine gidebilirsiniz.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...
13 dakika önce, Fotifoti :

ne oldu sorun çözüldü mü?

Bosch servisine gittim serviste herhangi bir sorun olmadığını söylüyor. Fakat kullanırken benzer sorunu yapıyor. Gerçekten çözemedim bu servisleri. Enjektörlerde sorun olabilir mi diyorsun önceki servis bunu söyledi diyorum. O zaman tüm enjektörlerin hepsini değiştirelim deyip inanılmaz maliyet çıkarıyor. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 yıl sonra ...

Benim araçta da 4. silindir arıza uyarısı verdi, sanayideki ustam değiştir dedi  temizlemek işe yaramaz dedi. Bu sorunla karşılaşan başka arkadaşlar nasıl bir yol izlediniz?

01.09.2021 at 16:17, Serkannn :

Bosch servisine gittim serviste herhangi bir sorun olmadığını söylüyor. Fakat kullanırken benzer sorunu yapıyor. Gerçekten çözemedim bu servisleri. Enjektörlerde sorun olabilir mi diyorsun önceki servis bunu söyledi diyorum. O zaman tüm enjektörlerin hepsini değiştirelim deyip inanılmaz maliyet çıkarıyor. 

Arkadaşım sorunu çözebildiysen ne yaptın acaba?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

CX-5 aracımda da benzer sorun oluştu. Bendeki fark motor kendini korumaya alıyor ve duruyordu ayrıca. Gaz kelebeği dediler, temizlediler. Olmadı. Ateşleme bobinleri dediler, değiştirdiler, olmadı. Bujiler dediler, değiştirdiler, olmadı. Katalitik konvertör dediler, değiştirdiler, olmadı. Benzin deposunda filtre var, temizlenmesi lazım dediler, depoyu söktüler, temizlediler. Yine olmadı.

Sırayla internetten bulduğum ustaları aradım. İstanbul, İzmir derken Gaziantep'de Tarık ustayı en son aradım, sağolsun, telefonda motorluk bir durum yok, beyinci lazım bu arızaya dedi. Kaldığım şehirdeki tüm ustalar gezdiğim için beyinciye itimat edemedim, kalktım arabayı kendisine götürdüm. Uzak yer olduğundan, 1 hafta da test etmesini istedim. Gıyaben kendisine teşekkür ediyorum, canavar gibi oldu araba.

Özetle; ustasını bulmalısınız. Mazda güzel ama pek çok usta artık ilgilenmiyor bu markayla. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...