Jump to content

Mazda 2 180k bakımı..

sarpp
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Öncelikle selamlar aranızdaki çaylaklardan biriyim, deneyimlerinize başvurmak istedim. Aracım 2011 1.5 sport Mazda 2 179.000 kilometreyi devirdik periyodik bakımı 2-3 bin kilometre sonra geliyor ama arada ağır bakımı öne çekmeyi düşünüyorum.Aracı galeriden almıştım 120binde ağır bakımlarının yapıldığı belirtildi . Temmuz ayında Adem ustayla tanışmak nasip oldu aracın motor kondisyonuna tam not verdi bir kaza atlatıp periyodik bakımımızı yaptık , şimdi sizlere sormak istediğim şu, bulunduğum şehirde araçtan anlayan ustam yok bu yüzden nokta atışı yapmak zorundayım bu bakım sürecinde esas önemli etmenler nedir ? Hangi parçalar olmazsa olmaz ? Trigere 200binde değişim yazan var kafam gerçekten çok karıştı. Araç yürüyor sıkıntısı yok sesi soluğu iyi ama galeriden alınca şüphe oluyor insanın içinde günümüz şartlarında bakımdan kaçıp motoru üzmek istemiyorum malum dolar rekora koşuyor :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Araciniz hayirli olsun. Bildigim kadariyla sizin aracinizda teiger kayisi yok. Ses yapmiyorsa ellenmiyor. 

Kafanizin rahat olmasi ucin vantilator kayisini, yagini suyunu filtrelerini degistirmeniz yeterli. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...