Jump to content

Spoiler Almak İstiyorum.

kerem
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

nereden bulabilirim? fiyat olarak bi seyler söyleyebilecek birileri warmi? ayakli bisey olsun istiorum. fazla abarti deil. orta yollu yükseklikte. metal olmayacak (metal ve alüminyumlar yasaklamis diye duydum) çok seymi istedim :);) sadece yardim ve görüs istiorum. simdiden tskk.ler...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

tskk.ler. baska sekilde de bi spoiler yaptirabiliriz sanirsam ayni yerde. ?

yaptırabilirsin ama arabanla gitmek gerekir böyle uygulamalara kalıp çıkarmak için ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yaptırabilirsin ama arabanla gitmek gerekir böyle uygulamalara kalıp çıkarmak için ;)

maslaga gitmektense izmit sanaide yapiliormus diye duydum. ama fiyat yönünden bi bilgi çok iyi oldu. tskk.ler...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

eğer yapacak kişinin elinde hazır kalıp varsa biraz daha uygun bir fiyata alabilirsin ;) Mustafa abiye bi danış bence :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

eğer yapacak kişinin elinde hazır kalıp varsa biraz daha uygun bir fiyata alabilirsin ;) Mustafa abiye bi danış bence :)

bencede iyi olur. bakalim bakalim. saol...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

maslaga gitmektense izmit sanaide yapiliormus diye duydum. ama fiyat yönünden bi bilgi çok iyi oldu. tskk.ler...

Fiberden yapacaklardır zannediyorum dikkat et düzgün bir işçilik yapsınlar boyadan sonra düzgün yapılmamış bir işçilik çok sırıtır :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Fiberden yapacaklardır zannediyorum dikkat et düzgün bir işçilik yapsınlar boyadan sonra düzgün yapılmamış bir işçilik çok sırıtır :)

bilgi için tskk.ler. spoiler' e özen göstericem zaten. önemli biset görüntü için... ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

İzmit  sanayi içinde Kolaylı aksesuar var. Bunların Uzunçiftlik tarafında imalathaneleri var, Spider marka fiber aksesuarların üretildiği yer orası. benim araba için sorduğumda Uzunçiftliğe yönlendirmişlerdi ama gitmedim çünkü büyük bir tesadüf sonucu Körfez'deki bir aksesuarcıda bizim araba için üretilmiş orjinal spoiler bulup 50 ytl verip aldım sonra da 30 ytl. ye boyatıp kendim taktım :D spider için geçen sene 150 ytl fiyat vermişlerdi, bu sene çok fazla fark edeceğini sanmıyorum ;)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Özhan abi mazda 3 üne maslakta yaptırdı 300 ytl ye ;)

Halilim sanırım 350 verdim spoilere yani galiba, belki  :D , ama inan tam olarak hatırlamıyorum, gerçi yaptıralı şunun şurasında 2-3 ay oldu ama... :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Para bolluğu :D Bu aralar yaptığı harcamalar dillere destan :nazar:  :D

Aman Maşallah deyin. Allah'ıma şükürler olsun :)  :nazar:

Zaten sizlerin kalpleriniz temizdir bilirim, bakmayın espri maksadıyla yazıyorum :)

Bunaklıktan değil de lüzumsuz bilgileri kayda almıyor sanırım, ödenmiş parayı mı hatırlıyacak, bir de para boluğundan olabilir...:D

Puhahahaha, güzel yorum :D

Bunak seni  :D

Anaaaaaaa :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi aklımda 300 kalmış :D 

bende bunadım galiba  :2funny:

Valla Biran Abi, Murat, Kanka, İlhan Abi ye bi sormak lazım ben anlaşırken yanımdalardı, bende hatırlamıyorum.. :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...