Jump to content

Mazda 626'nın Fren Ana merkezini Mazda 323'e takmak

mustafad
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Herkese selamlar bugün Fren ile ilgili bir sorum olacak bugün sanayiye aracımda bulunan Fren sorunu için gitmiştim. Frene basınca pedal dibe kadar gidiyordu lakin 2. basmada fren ancak tutabiliyordu.  Sağa sola parçasını sorup bulamayınca bir Frenci ustaya gösterdim Havasını almaya gerek yok '' Fren ana merkezinde '' problem var dedi söktü içinde pislikler vardı her tarafı çamur olmuş içi dışı.. Kararı verdik ana merkezini değiştirelim. Tanıdığını aradı gittim 323HB fren ana merkezi lazım.. Dedi ki Mazda 626'nın var aynı 92 model onu takalım. Uyar mı felan dedim düşündüm biraz. Ustaya da gösterdim iç çapları filan da aynı. Dedim takalım bakalım ne olacak diye Usta demir boruları eğdi hafiften yağını doldurduk. Aracımı Test ettim gayet de güzel fren yapıyordu. Parça Fiyat olarak ta ucuza geldi aslında. Bu arada.. Fren ana merkezi 400 TL işçilik için 150TL ödedim.

sizce Mazda 626 nın Fren ana merkezini alıp Mazda 323HB ye takmak doğru bir iş mi ? yoksa yanlış bir iş mi yaptım ? bunun bir başka konusunu bulamadım sayfada ? Varsa böyle tecrübeleriniz paylaşabilirsiniz. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...