Jump to content

Tork Anahtarı Hakkında.

awarahoon82
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Öncelikle Selamlar Arkadaşlar Tork Anahtarı Almaya Karar Verdim.Bizim Araçlar İçin 1/2  Fakat Nm Kaç Değerleri Aralığında Olmalı Acaba ? Örneğin Subap Piyano Mil Civataları 22 İle 28 Nm Arası Külbürtör Civatalar 5 İle 9 Nm Motor Saplama 76-81 Nm Arası Gözüküyor. İyi Çalışmalar.

Screenshot_20211211-101636~2.jpg

Screenshot_20211211-101636~3.jpg

Screenshot_20211211-124119~2.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Buradaki degerler ornek bir motorun degerleri sanirim degilmi. 323 icin servis manuali bulabilirsen internette yaziyordur muhtemelen. Yada yetkili servisi arayip sorarsan bir ihtimal soylerler. Bende 3. Nesil icin alacagim 20/200 nm araliginda

• Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

1 saat önce, Reicht :

Buradaki degerler ornek bir motorun degerleri sanirim degilmi. 323 icin servis manuali bulabilirsen internette yaziyordur muhtemelen. Yada yetkili servisi arayip sorarsan bir ihtimal soylerler. Bende 3. Nesil icin alacagim 20/200 nm araliginda

323 ün Değerleri Oradaki Değerler. 3.Nesil Ne Oluyor Acaba ?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

6 saat önce, awarahoon82 :

323 ün Değerleri Oradaki Değerler. 3.Nesil Ne Oluyor Acaba ?

Tork değerleri oradaki değerler ise ona göre torklayacaksınız o halde. Başka bir sorumu sordunuz yoksa anlayamadım. 3. nesil derken bende 3 nesil mazda3 aracım için bir tork anahtarı alacağım demek istemiştim :)

• Teşekkürler 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

8 saat önce, Reicht :

Tork değerleri oradaki değerler ise ona göre torklayacaksınız o halde. Başka bir sorumu sordunuz yoksa anlayamadım. 3. nesil derken bende 3 nesil mazda3 aracım için bir tork anahtarı alacağım demek istemiştim :)

25-135 Nm Arasındaki Tork Anahtarı Uygunmuş Öğrendim Bir Yerden.İyi Çalışmalar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...