Jump to content

2018 Mazda 6 Power Sense

Tarahumara

Tavsiye Edilen Mesajlar

Hayırlı olsun. Tercihiniz yine Mazda olur umarım. Ben sizden çok şey öğrendim. Biraz bencilce olacak ama sizin aramızdan ayrılmanız üzücü olur benim adıma. ☺️

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkürler. Tercihim yine Mazda olur mu onu zaman gösterecek. Aradan ayrılma söz konusu olamaz elbette. Buradan edindiğim dostluklar ömürlük. Sanal alemde bir evim gibi. 😊

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Türkiye de malesef ekonomik şartlar çok kötü. Yoksa yeni nesil 3 serisi gelmesi bile heycanlandırmaz mı insanı, heyecanlandırmıyor işte. Dilerim gönlünüze göre bir otomobil alırsınız.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mazda Amerikan Consumer Reports 2021 marka güvenilirlik sıralamasında birinci sırada yer alıyor.  Consumer Reports her sene yaptığı bu sıralamaya "Brand Report Cards" yani marka karneleri ismini veriyor.  Consumer Reports değerlendirmeleri Amerikalıların yeni veya 2. el bir otomobil alırken en fazla dikkate aldıkları kaynaklardan biridir ve istatistiksel verilere dayanır.  Bizim Türkler bu karneleri ne kadar dikkate alıyor, bence hiç almıyor.  Bizimkilerin daha gidecekleri çok yol var.

CR Brand Report Cards 2021.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

• Yeni Oluştur...