Jump to content

Mazda 323 HB için arka silecek dişlisi lazım

mustafad
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba iyi günler herkese , Mazda 323 HB 92 model aracım için arka silecek dişlisi gerekir. Motoru çalışıyor ama motorun içindeki plastik dişli aşındığı için işleme başlayamıyor. Fazladan deposunda olan varsa konuya cevaplasın. İçindeki dişlinin aynısını tornacıda yaptırayım dedim plastik için 400TL Bronz için 500TL para istediler. Yenisi komple 900 TL ye satılıyor. 

WhatsApp Image 2022-01-31 at 15.14.25.jpeg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

O dişliyi bulman çok zor çıkma alabilirsin oda komple satarlar sen en iyisi gene dişliyi yaptır en sağlam güvenilir yol bu gibi duruyor. Sıfırını satıyolarmı bilmiyorum ama sanırım sıfırını bulamazsın anca yetkili serviste olur oda acayip pahalı olur ben dana önce bu sorunu yaşayan bir arkadaştan duymuştum dişlideki yalama olan yeri bir malzemeyle doldurup sonrasında yeniden eğe ile diş açtım demişti şu doldu yapıştırıcılar var belki onunla yapabilirisin ama randıman vermeyebilir bence en iyisi dişliyi yeniden yaptırmak.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben sorunu hallettim aşınmış olan dişlileri ( Jalasanj ikiz tüp ) diye sert bir yapıştırıcı ile aşınmış olan bölgeye sürdüm diğer dişli ile aralarında şekil alasıya kadar gezdirdim. Donduktan sonra çelik gibi oldu sadece 20 liralık yapıştırıcı ile yaptım. 1000 lira vermekten kurtuldum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...