Jump to content

323 HB'e Rektefiye yaptırasım var. Doğru mu ? Yanlış mı ? tercih.

mustafad
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Selamlar , Mazda 323 aracıma rektefiye yaptırasım var. KM 230549 Aracımı ( 2021 Temmuz ) ayında almıştım. Expertizci'nin dediğine göre bana yağ yakma başlangıcının olduğunu söylemişti. Aracı günlük en az 30 km yol yaparak kullandım. ( 4200 Km , 3 ay ) ve 1 litre yağ eksiltti. Rektefiye masrafı ne kadara mal olur ? 2022 yılı için.

1.jpg

20210919_154929.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Su eksiltme yok ama rektefiye daha sağlıklı olur diye düşünüyorum. Aslında 50 bin TL ye 2. el araç alasım vardı ama alacağım araca da en az bi 10 bin TL masraf yapmak lazım en azından bu arabaya yenileme yapsam daha karlı iş olacağını düşünüyorum bu zamana kadar da 3500TL masrafı oldu aracımın. Dahası Döşemeler iç dış tavan , pandizot , orta havalandırma menfezesi bunlarıda almam lazım.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben sizin yerinizde olsam aracı en yakındaki bir Mazda yetkili servise götürüp hem bakıma sokar, hem de bu konuyu danışırdım.  Evet, bunun biraz maliyeti olur ama direkt rektifiye etmekten daha iyidir.  Zaten servis size en baştan bir tahmini maliyet çıkartır.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...
17 saat önce, muhammettas :

Ben mazda 323 rektefiyesi için fiyat aldım, alttaki sitede ki ustaya sordum 35 bin tl dedi? Doğrumu sizce arkadaşlar.

https://ototakvim.com/motor-rektefiye-fiyatlari/

rektefiye yaptırmak da artık çok zor o zaman. Tek kalemde 35bin nasıl vereceğim.

Fiyat bana fazla geldi acikcasi. Baska yerden de fiyat alin. Bu arabayi iyi kotu bilen biri olsun tabi. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...
19.03.2023 at 12:28, muhammettas :

Ben mazda 323 rektefiyesi için fiyat aldım, alttaki sitede ki ustaya sordum 35 bin tl dedi? Doğrumu sizce arkadaşlar.

https://ototakvim.com/motor-rektefiye-fiyatlari/

rektefiye yaptırmak da artık çok zor o zaman. Tek kalemde 35bin nasıl vereceğim.

Bugün bende rektefiye için fiyat aldım 323 1999 1.5i için 30-35.000 tutar dedi. Şaka gibi.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...