Jump to content

Amortisör Önerisi (Practica)

demirhan09
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

bahsi geçen siteden alıntıdır www.ucuzamortisor.com ancak çok da ucuz sayılmaz. Piyasayla aynı gibi...

amortisorfiyatlarihc8.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 ay sonra ...

İkitelli sanayide tamir edenler var kyb nin tamir edilmişini  çiftini 80 ytl ye malzeme işçilik dahil takıyorlardı :)bilginiz olsun . ben gerci yaptırmadım aksaraydan monroe ciftini 190ytl ye aldım ustamda beleş oldugu için bu fiyata kapattık olayı ama  arka amortisörleri bayramdan sonra yaptıracagım orada.  dipnot: Federal Power dan kesinlikle uzak durun bir süre sonra kilitleme  yapıyor amortisör ve çöpe gidiyor ...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 yıl sonra ...

Aracıma amortisör bakıyorum fakat çok fazla olan bir araç olmadığından tam bilenmiyor ne uyar ne uymaz.

yedekparçabul.com sitesinde (http://www.yedekparcabul.com/kategori/mazda/323-sedan-family--97-99-/on-takim-aksami.aspx?tabId= ) 97-99 Familialar için amortisör var. Bunlar Practica'lara uyar mı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 1 ay sonra ...

Benim aracım 99 model mazda 323.

İstanbul esenlerde Ekinciler oto diye biryer var.Oradaki usta -Adem usta-, 150 liralık kyb takılabileceği gibi, 60 liralık amortisör de takılabileceğini söyledi. Yani çok para vermenizin bir anlamı yok. Çünkü amortisör salınımları kontrol eden bir parça. Ve mazdaların maşallah salındığı filan yok. Amortisör takılmazsa da olur diyebileceğim kadar.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Aracıma amortisör bakıyorum fakat çok fazla olan bir araç olmadığından tam bilenmiyor ne uyar ne uymaz.

yedekparçabul.com sitesinde (http://www.yedekparcabul.com/kategori/mazda/323-sedan-family--97-99-/on-takim-aksami.aspx?tabId= ) 97-99 Familialar için amortisör var. Bunlar Practica'lara uyar mı?

slm.. normal şartlarda kyb 130 ytl monreo 110 ytl tocico 130 ytl gibi fiyatlar takriben praktikanın amartisör fiyatı bu yanlız son zamanlarda kullandıgım bir  marka var fiyat çok farklı normalde ben kesinlikle yan sanayi parça kullanmam ama kendi aracımda ve bir müşteri isteyi üzerine başka bir araçta kullandım her hangi bir sıkıntı yaşamadım size tavsiye ederim okadar paralar vermeye gerek yok tayvan malı bir amartisör üzerinde marka yazmıyor  yanlız garantili dir fiyatı 60 ytl  birde federal power diye bir marka var oda 60 ytl  bence bunu kullanabilirsiniz. yani okadar para vermeye gerek yok anormal bir fiyat farkı var arada amartisör toz körükleri 7 ytl bişey 4 tanede ondan takarsınız toz körüdür ön amartisör üst tablalarında plastik bilyalar onlarda güzel gres lenirse güzel bir işçilik olur rahat binersiniz ...

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...