Jump to content

Abart egzoz

Ali
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 48
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Superas

5

• Ali

7

• emredeler

4

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

arkadaşlar aracıma gecen ses almak için abart egzos taktım fakat ses alamıyorum güzel yapan adama sordum susturucuları iptal etmemiz lazım dedi başka yolu yokmu ses almak için sizce arkadaşlar

6 aydır silencer"lı susturucuyu gece takıp gunduz gezıorm bırakın baglamayı nazar degmesın polıs bıle cevırmedı nasıl ve hangı trafıkte kullanmayı bılmek lazım bence,bıde susturucuyu ıptal etmezsen susturcuz halınden daha cok yakar araban malum 2 susturucuyla gezılmezkı :) susturucu ıptal etmelısın
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

geçen haftaki susturucu denemesi sonucunda izmit/gebze/izmit turunun dönüşünde şişen kafaları dinlendirmek için fabrikada mola vermek zorunda kaldım. kendi kendimi kandırıyorum, tek başıma olsam beni rahatsız etmez ama eşim+çocuklar+annem arabada olunca olmuyor diye. oysa o akşam benim bile kafam kaldırmadı o kadar sesi. 10-15 dakika iyi gidiyor ama ondan sonra beyninizin içinde tamtam davulları çalmaya başlıyor.

neden bu kadar ayrıntıya girdim? egzost düşünenler bir kez daha iyi düşünsünler diye :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bugün motosiklete Yoshimura egzost taktıracağım kısmetse, havaya aldırmadan :)

İşe arabayla geldim, ama eve dönünce alıp motoru gidicem servise.

Çünkü geçen hafta taktıracaktım bi sebepten dolayı olmadı, bu hafta da taktıramazsam yine haftaya kalacak... kalmamalı  :D

Neden bu kadar ayrıntıya girdim? Mustafa çok ayrıntıya girdi diye :tey:

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest uyumsuzelement

Bugün motosiklete Yoshimura egzost taktıracağım kısmetse, havaya aldırmadan :)

İşe arabayla geldim, ama eve dönünce alıp motoru gidicem servise.

Çünkü geçen hafta taktıracaktım bi sebepten dolayı olmadı, bu hafta da taktıramazsam yine haftaya kalacak... kalmamalı  :D

Neden bu kadar ayrıntıya girdim? Mustafa çok ayrıntıya girdi diye :tey:

gecen gün bahsettiğin manyak egzos çuya taktır bence günün şenlenir en azından :D :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hani cümlemde geçiyoya, bi sebepten taktıramadım, işte bi sebep o sebep, ağzıyla kuş tutsa para vermem o lavuğa :D

abi her egzoz satan ustaya güvenme çoğu malı satana kadar sallıyo bende dedi manyak ses alırsın felan taktım fıss çıktı  :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

abi her egzoz satan ustaya güvenme çoğu malı satana kadar sallıyo bende dedi manyak ses alırsın felan taktım fıss çıktı  :D

Zaten o adam ağzıyla kuş tutsa da olmazdı o iş...

Şimdi taktırdığım tiger marka, iyi de ses veriyor, performans da arttı. :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Ali senin taktığın susturucu ne markaydı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Ben 4 sene önce Corsa Gsi'ya Remus egzost Jamex hava filtresi taktırmıştım. 2004'te Fenerbahçe şampiyon olduğunda korna çalışmıyordu, gazı kökleyip diğer araçların korna sesini bastıracak kadar tok ses veriyordu ufacık araba :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...