Jump to content

Abart egzoz

Ali
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

valla şöyle çok kafa ütülemeyecek tarzda  bi homurtu alacagımı bilsem bende yaptıracam

abi rezonans kabını sök istedigin homurtuyu elde edeceksin :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• Yanıt 48
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• Superas

5

• Ali

7

• emredeler

4

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Gönderilen Fotoğraflar

güç kaybı???

vala abi psikolojikte olabilir ama arac biraz bagırınca sanki eskisine göre azcık daa zorlanıyormus gibi gelmeye basladı bana :D o konuda net bişey diyemicem sanki cok azcık güç kaybı oldu gibi....

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

baaartmayın arabaları, sessiz sessiz paşa paşa açın müziğinizi dinleyin, sürün ormana doğru açın camları kuş seslerini dinleyin.

not: Söyleyene bak :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

baaartmayın arabaları, sessiz sessiz paşa paşa açın müziğinizi dinleyin, sürün ormana doğru açın camları kuş seslerini dinleyin.

not: Söyleyene bak :D

Tencere dibin kara, seninki benden kara gibi olmuş. :D
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

Tencere dibin kara, seninki benden kara gibi olmuş. :D

yok be Özhanım, valla dün yine Adapazar/İzmit hattında gittim geldim. Radyonun sesini aldım ön kolonlara paşa paşa mis gibi sessiz sedasız yolculuk yaptık. Egzostu taktığım zaman 50+50km yol ızdırap gibi gelmişti, ne yanımda oturan eşimin sesini duyabildim ne de radyodaki müziği :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

arkadaşlar bu silencer lı egsozlar hakkında bilgisi olan var mı my racing yada otto karbon silencer lı seçeneklerindeyim bide ondan önce orta boruyu değişip genişletcez ama bizim lantisin altında kocaman kazan susturuyo heralde silencer ne kadar susturabilir ki :)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Guest mustafa_g

egzost manifoltundan itibaren olan susturucular:

1- katalizör

2- orta susturucu

3- son susturucu

sen eğer sadece son susturucuyu değiştirirsen ve değiştiğin susturucu silencer olursa, o zaman aparatı taktığında standarta yakın ses alırsın. çıkarttığında ise tok bir ses alırsın ama alacağın ses çok çok abartı bir ses olmaz ve açıkçası bence makbul olanı budur.

orta susturucu veya katalizörü sökerek silencer egzost takarsan; aparat takılıyken bir önceki paragrafta anlattığım aparatsız sese yakın bir ses çıkar, aparatı çıkarttığında ise içeride uzun süre yolculuk edemeyeceğin kadar gürültülü bir araban olur :) tecrübeyle sabittir :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
 Paylaş

• Yeni Oluştur...