Jump to content

Egea Hybrid

AKayhan
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Az önce TV reklamını gördüm.  Merak edip Fiat Türkiye web sitesine baktım.  Fiat markasını sevmem ama hybrid seçeneği olmasına sevindim.  Egea Hybrid 539,900 TL başlangıç fiyatına sahip.  Yarısı peşin, yarısı kredili ödenebiliyor.  Ancak, sitede Egea Hybrid ile ilgili pek fazla teknik veri yok.  Tüketicilerin hybrid kavramına pek aşina olmadığı Türkiye'de bence bu önemli bir zaaf.  Halk Egea Hybrid konusunda web sitesinden fazla bilgi alamadığına göre nereden bilgi alacak?  Kaldı ki Fiat müşterisinin otomobil bilincinin çok yüksek olmadığı bence aşikar.  Acaba Koç kapı kapı gezip mi anlatacak?  🙁

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

https://otomobil.fiat.com.tr/yeni-egea/yeni-egea-cross-lounge#slick-slide-control611 Motoru tıklayınca temel bilgiler görünüyor, eski broşürlerdeki gibi çapxstrok değeri, sıkıştırma oranı vs arıyorsanız onları kimse yayınlamıyor artık :) 

Gerçek hybrid değil bu mild hybrid aslında ama diğer mild hybrid'lerden farklı olarak ilk kalkışta, çok düşük hızlarda 2-3km'ye kadar sadece elektrikli sürüşe izin verebiliyor. Bu sayede Fiat "hybrid" diye satabilecek bir çok ülkede bu 1.5 fire motor-48 volt kombosunu, Alfa Tonale veya diğer küçük Jeep modellerine de gelecek. 

Sıkışık trafikte tasarrufa imkan veren, düşük maliyetle ve akıllıca dizayn edilmiş bir sistem. Ancak gerçek bir hybrid olan Corolla hybrid'le neredeyse aynı fiyata satılınca hiçbir esprisi kalmıyor, muhtemelen 1.8 Toyota'ya göre daha düşük yıllık Mtv avantajına güvenmişler pozisyon alırken.

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...