Jump to content

Mazda 3 2010 Impressive Hatasız

hsgrn

Tavsiye Edilen Mesajlar

2015'de aldığım ve hakkında bir çok bilgiye buradaki gönderilerimden de ulaşabileceğiniz 2010 Model Impressive Mazda 3 aracımı ne yazık ki satıyorum. İlanda çoğu bilgi var, onun haricinde aklınıza takılan sorularınızı memnuniyetle cevaplarım. Umarım kıymetini bilecek bir mazdacıya gider. 

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-mazda-kazasiz-tramersiz-mazda-3-1033355023/detay

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Hayırlısı olsun. Hocam yerine ne alacaksınız. Bende de aynısından var ve satmıyorum. Yerine koyabilecek bir araç bulamıyorum. Sıfır 4 teker bir direksiyon araca dünya kadar para verip aynı konfor ve sağlamlığı bulamayacağımdan eminim. Özellikle de sorunsuzluğu hep beni durduruyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...
02.07.2022 at 23:56, Exe :

Hayırlısı olsun. Hocam yerine ne alacaksınız. Bende de aynısından var ve satmıyorum. Yerine koyabilecek bir araç bulamıyorum. Sıfır 4 teker bir direksiyon araca dünya kadar para verip aynı konfor ve sağlamlığı bulamayacağımdan eminim. Özellikle de sorunsuzluğu hep beni durduruyor.

Alamayacağım. Kanada başvuru için satıyorum yoksa satılacak araba değil. Bu arada sizlerden fiyat konusunda görüş bekliyorum. Benimkinden 30-40 bin km fazlası olan hasar kayıtlı araçlara 360 yazmışlar. Ben ucuz mu satıyorum acaba biraz?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Hayırlısı olsun.  Fiyatlar konusunda hiç bilgim yok ama marka güvenilirliği konusunda oldukça bilgiliyim.  Olur da size "fiyat yüksek" diyecek biri olursa ona lütfen aşağıdaki 2021 Amerikan Consumer Reports kurumunun yaptığı marka güvenilirlik sıralamasını bir gösterin.  Consumer Reports bu sıralamaya "Brand Report Cards" yani Marka Karneleri diyor.  ABD, otomobil konusunda Türkiye'ye göre çok daha acımasız ve rekabetçi bir otomobil piyasasına sahiptir.  Kötü bir markayı ABD'de satmak adeta olanaksızdır çünkü tüketici çok daha bilinçlidir.  Türkiye'deki gibi "Abi Fiat al çünkü parçası bol" diyecek kadar aptal (!) bir tüketiciye ABD'de pek rastlayamazsınız.  Onlar milyonlarca otomobilin istatistiksel olarak güvenilirliğinin rapor edildiği bir ortamda yaşıyorlar.  Doğal olarak da markaların güvenilirliğini sorgulayarak satın alıyorlar (yedek parça bolluğunu değil).  Gönül ister ki bizim tüketicilerimiz de benzer bir bilince sahip olsun.  🙂

CR Brand Report Cards 2021 cropped.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Araç satıldı. 7 yıl boyunca yaşadığımız güzel yolculukların anısı kaldı. Bir de siz değerli mazdacılarla tanışmış olmanın onuru. Umarım yeni sahibinde de güzel anılara yol alır. Kazasız yolculukları olsun.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

Misafir
Bu konu yorumlara kapatılmıştır.
  • Yeni Oluştur...