Jump to content

Mazda 3 Tampon Çıkması

ekremgultekiin
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhabalar yaklaşık 3 ay önce birisine çarpmamak için aracımın ön tarafını kaldırıma vurdum ve çok fazla vaktim olmadığı için yaptırmaya fırsatım olmadı. Aracımın tamponu fotoğrafta görüldüğü şekilde çıkık gözükmektedir. Çok masrafa girmek istemiyorum çünkü aracımı satacağım. Bunu nerede yaptırabilirim ve bana totalde ne kadara patlar acaba? 

8c780a93-ed52-4b96-8506-e6219b6790fd.jpg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Sadece çıkıksa kendi yapma ihtimalinizde var. Arka taraftaki tırnaklar kıırılmadıysa işlem daha kolay.

Bir kaportacıya gittiğinizde hızlıca işinizi çözerler. Tırnaklarda kırıldıysa arkadan kaynak/klips bir takım şeylerle müdahale ediyorlar.

Kaskonuz varsa mini onarım hakkınızı kullanarak yaptırabilirsiniz.

Sanayide pazarlıkla 150-500 TL arası muhtemelen yaptırırsınız.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

mazdanın tampon tırnakları esnektir, son ana kadar kırılmaz, kırılmak yerine kendini dışarı atar. önce ellerinizle yerine takmaya çalışın yerine oturursa sorun yok, aksi halde kaportacıya gidip cuzi bir ucretle sorunu halledebilirsiniz. benim arka tampon iki defa ufak dokunmalardan yerinden çıktı, birincisinde kaportacı elle hafif esneterek, (iç bükey) yerine oturttu, ikinci defasında aynı uygulamaya ben yaptım ve no problem. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...