Jump to content

mazda 3 ses kontrol

Maverick7881
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

1. nesil mazda 3 için çinden android multimedya almıştım canbus da var fakat 1.olarak direksiyon ses kontrole uzun bastığımda sesi arttırıp azaltmayı sağlayamadım tek tek basmak zorunda kalıyorum,2.olarak da yol bilgisiyarı menüsüne giremiyorum saati ayarlayabiliyorum ama yol bilgisiyarı menüsü var ama çalışmıyor,benzer sorunları yaşayan ve çözüm bulabilen var mı?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Benim arabamda cin mali navimex cihaz var. 
Direksiyondan ses ayarlamada sorun yok ama yol bilgisayari olmuyor. Muhtemelen yol bilgisayari bilgisi alamiyor. 

Sizin cihaz uzerinden ses butonuna uzun basinca degisiklik oluyor mu? Belki basili tutmayi algilamiyordur. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

14.10.2022 at 07:53, Lupara :

Benim arabamda cin mali navimex cihaz var. 
Direksiyondan ses ayarlamada sorun yok ama yol bilgisayari olmuyor. Muhtemelen yol bilgisayari bilgisi alamiyor. 

Sizin cihaz uzerinden ses butonuna uzun basinca degisiklik oluyor mu? Belki basili tutmayi algilamiyordur. 

cihaz üzerinden basılı tutunca oluyor ama direksiyonda tek tek basmak gerekiyor.yol bilgisayarınıda çözemedim sonuçta canbus var,bir de benim araç 2009 model tam arada kalıyor belki de canbus da oynamak gerekebilir.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...