Jump to content

Mazda 3 AIO - Android Auto Sorunları Hk.

Omur_Karaman
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhabalar,

Mazda info entertainment sisteminin versiyonu 56. 

Aio ve android auto uygulamalarını kurmustum aracı aldıgımda, sürekli sorun yaşıyor değilim ama bazen android auto takılıyken mesela geri vitese taktıgımda android auto devre dısı kalıyor. Tekrar cıkarıp takmam gerekiyor. Bazen nadiren komple kitleniyor aracın stop edip tamamen kapanıp acılması gerekiyor. 

Geri görüs kameramda zaten pırpır yapıyordu, elektrikciye götürdüm sağ olsun komple bozdu hic calısmıyor suan. İşin ilginci yenisini taktı oda calısmadı. 

Benzer sorunlar yaşayan var mı? OS versiyıon 56'dan 70'e yükseltince daha stabil bir deneyim yaşarım ama bu kezde android auto kit satın almam ve takmam gerekecek onada çok üşeniyorum. ( Ali Express de 1650 TL civarı : Ali Express Link

Bazen diyorum komple sat arabayı ne ugraşıyorsun sonra alacak araba bulamıyorum. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Bende geriye takınca her zaman devreden çıkıyor. Mecbur kabloyu çıkarıp geri takıyorum. Nadiren de olsa takıldığı, donduğu oluyor. Bazen head-up göstergede anlamsız yön işaretleri çıkıyor. Alıştım artık, genel olarak idare ediyor benimki.

Sonradan yüklenenlerde bu tip sorunları herkes yaşıyor. Orjinal kiti sorunsuz ama onda da dokunmatik çalışmıyor.

Bu arada bir sıkıntı olduğu zaman geri tuşu+nav+ses tuşuna 10 saniye basılı tuttuğunuz zaman sistem soft reset atar. Arabayı kapatıp açmanıza gerek kalmaz.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 dakika önce, Leanback :

Bende geriye takınca her zaman devreden çıkıyor. Mecbur kabloyu çıkarıp geri takıyorum. Nadiren de olsa takıldığı, donduğu oluyor. Bazen head-up göstergede anlamsız yön işaretleri çıkıyor. Alıştım artık, genel olarak idare ediyor benimki.

Sonradan yüklenenlerde bu tip sorunları herkes yaşıyor. Orjinal kiti sorunsuz ama onda da dokunmatik çalışmıyor.

Bu arada bir sıkıntı olduğu zaman geri tuşu+nav+ses tuşuna 10 saniye basılı tuttuğunuz zaman sistem soft reset atar. Arabayı kapatıp açmanıza gerek kalmaz.

Hahaha evet headup display kısmını unutmusum, Yani başlarda sorun etmiyordum ama artık gözüme takılmaya basladı. Yaşlandı mı ne :) Gecen makyajlı kasa bir powersense in uzun dönem kullanıcı yorumlarının yer aldığı bir video izledim. Orada headup display baya headup display gibi görünüyor, hız limiti isaretleri navigasyon verileri sorunsuz aktarılıyordu. Powersense olmasından mı yoksa makyajlı kasa olmasında mıdır bilemedim. 

Reset bilgisi için teşekkürler, biliyordum ama unutuyorum ihtiyac anında :D  not alayım artık.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...