Jump to content

Mazda Araçlara Android Auto Yüklenir (Ankara İçi)

bushiumut
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• 1 yıl sonra ...
23 dakika önce, Burak :

Merhaba Murat, yazılmcıyım demiştin bu işlemi muhtemelen kendin de yapabilirsin;

Modül gerekiyor diye biliyorum USB modülü değiştirilmeden Android Auto çalışıyor mu?

Birde hiçbir yerde yükleme dosyalarını bulamadım. Tüm linkler ölmüş. Varsa paylaşabilir misiniz?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

11.01.2024 at 16:35, mgokdemir :

Modül gerekiyor diye biliyorum USB modülü değiştirilmeden Android Auto çalışıyor mu?

Birde hiçbir yerde yükleme dosyalarını bulamadım. Tüm linkler ölmüş. Varsa paylaşabilir misiniz?

USB modülü değiştirmeden hızlı şarj gerçekleşmiyor. Onun dışında ben yıllardır kullanıyorum sorunsuz.

Tweaks dosyaları aşağıdaki linkte. Android Auto da Store'da olması gerekiyor

https://mazdatweaks.com/

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

10 saat önce, Burak :

USB modülü değiştirmeden hızlı şarj gerçekleşmiyor. Onun dışında ben yıllardır kullanıyorum sorunsuz.

Tweaks dosyaları aşağıdaki linkte. Android Auto da Store'da olması gerekiyor

https://mazdatweaks.com/

Bendeki firmware sürümü 51 olduğu için o tweaksları yükleyemiyorum diye biliyorum en az 56 olması gerekiyor firmware dosyası yok internette sizde varsa iletirseniz sevinirim ilginiz için teşekkürler 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

3 saat önce, mgokdemir :

Bendeki firmware sürümü 51 olduğu için o tweaksları yükleyemiyorum diye biliyorum en az 56 olması gerekiyor firmware dosyası yok internette sizde varsa iletirseniz sevinirim ilginiz için teşekkürler 

Maalesef bendeki firmware 56 olduğu için hiç ihtiyaç duymadım. @Tarahumara sende hiç firmware var mıydı? Zamanında verdiğin linkler geçersiz hale gelmiş hep.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Merhaba,

Belki defalarca aynı soruya başkaları için yanıt verdiniz ama bir kez daha ben sormak istiyorum.

Aracım Mazda 3 HB Power 2017 ve multimedia İşletim Sistemi Sürümü : 59.00.504 EU N

Android işletim sistemli telefonumu Mazda Multimedia kullanmak istiyorum.

ss.thumb.jpg.6dc95e1e1da6d6613301257be0274db6.jpg

1. Bu sürümde Mazda AIO Tweaks'i direkt USB ile kullanamıyorum, burasını anladım. (Firmware düşürme olayı yok ve ya 70.00 üstü sürüme güncellesem de kullanmayacağım?)
  2. Ön konsolu açıp ekranın arkasında buluna USB girişine seri bağlantı yöntemi var, videoları izledim, elimin yatkın olduğunu biliyorum ama riske etmek istemiyorum, bunu da anladım.
  3. Son olarak bunların haricinde geriye Android Auto / Car Play Kit (Retrofit) Kurulumu.

Bu son durum için, Mazda yetkili servislerinden birine bilgi almak için sordum, böyle bir aksesuar/uygulamaları olmadığını söyledi. Bu doğru mu? Başka illerdeki servislerde bu işlem yapılıyor mu acaba?

Son seçenek Android Auto Kitini Amazon/Aliexpress vs yurtdışından temin edip bunun kendim değiştirmem. Bunun için ön konsolu açmaya gerek kalmadan, kolçak kısmı içindeki üniteyi yenisi ile değiştirebilirim sanırım. Ön konsol açmaktan daha az zahmetli bir iş olsa gerek. Bu işlem için düşünmem gereken, hesaba katmadığım bir şey var mı, bilgisi olan yardımcı olursa sevinirim?

CarPlay.thumb.jpg.b48ea9880686656e2e51b8e88fe4fe5e.jpg

Bunların haricinde arama yaparken kablosuz bağlantı dongle ları gördüm. CarLinKit Wireless CarPlay Android vs. gibi. Bu cihazlar hakkında bilgisi olan kullanan var mı? Genelde problem bağlantının sürekli kopması ve tepki (işleme yanıt verme süresi) , gecikmeli çalışma vb. sorunlar olabilir düşüncesindeyim.

En ufak bir yanıtınız bile benim için değerlidir. Şimdiden teşekkürler. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

16 dakika önce, selimay :

En ufak bir yanıtınız bile benim için değerlidir. Şimdiden teşekkürler

Ben yapalı epey oldu fotolarını burada paylaşmıştım. Sadece usb hub i değiştirmek yetmiyormuş ki sökmüşüm bu kadar. Parça kodunu öğrenip servisten edinebilirsiniz. Orijinal Mazda parçası en nihayetinde. Bu konudan bulabilirsiniz fotoları. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Öncelikle, linkte gittiğim konudaki paylaşımınız çok iyi olmuş. Ne için gitmiştim neleri değiştirdiğinizi görüp ana konudan uzaklaştım anlamadım.

Dediğiniz gibi birçok yeri açmış dağıtmışsınız, düşündüğüm kadar da basit bir iş gibi gözükmüyor. Daha önce (en azından araç özelinde) böyle bir işe başlayıp bitirmediğimden servisin benden daha az hasar vereceğini düşünüyorum.  :)  Bir de ola ki sıkıntı olduğunda garantisinin onlarda olması beni rahatlatır.

21.01.2024 at 22:18, Tarahumara :

Parça kodunu öğrenip servisten edinebilirsiniz.

Bu parça kodunu hub kiti çıkarıp etiketini okumadan öğrenebileceğim bir yol yok sanırım.

Zaten servise yaptıracaksam da buna ihtiyacım olmayacak.

Son olarak, ben İzmit'te servise sorduğumda böyle bir ürün ve ya işlemleri olmadığını belirtmişti. Sizin bildiğiniz, yönlendirebileceğiniz bir yer var mı, yoksa yakın çevreyi (Bursa, İstanbul vs.) arayarak mı bilgi alayım?

Tekrar ilginiz için teşekkür ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...