Jump to content

Mazda bl impressive ve Peugeot 5008 full pk mpv

Exe
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba, başlıktan da anlaşıldığı gibi 2011 mazda 3 bl impressive otomatik aracım ile 2011 Peugeot 5008 mpv kasayı degisme teklifi aldım.  Arkadaş daha küçük bir araca geçmek istiyor. Görüşlerinizi bekliyorum. Mazda benzinli lpg, Peugeot dizel full . İki arac da bakim olarak aynı değerde. Acaba Peugeot a gecersem pişman olur muyum? Yoksa maceraya gerek yok mu?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mpv 5008 oldukça konforlu bir araç. Adaptif süspansiyon modları vardı. Modları arkadaşım denediği için tam hatırlamıyorum fakat süspansiyonunda kum modu gibi bir mod vardı. Onu aktif edince acayip bir sönümlemesi vardı. 

Genelde mpv modeller çok satılmadığı için ülkemizde pek donanım opsiyonu sunmuyorlar ve cezbedici olması için genelde epey donanımlı olduklarını biliyorum. Yani bu sebeple donanımlı olduklarını düşünüyorum. Burada odaklanmamız gereken şey, araç aile otomobili olarak mı kullanılacak, metropolde ikamet ediliyorsa günlük kullanıma ne kadar uygun ve ev-iş için kullanılacak mı gibi soruları cevaplamak lazım. Sürüş zevkine önem veriyorsanız zaten Mazda'nın yerini doldurabilecek otomobil sayısı çok az. Mpv bir peugeot ise uzun yol hariç buna oldukça uzak. Donanım konusuna geri dönersek, impressive donanımlı bir mazda zaten ülkemizdeki ortalama D sınıfı otomobillerin üst donanımları ile denk olduğu için muhtemelen bazı ergonomik araç gereç dışında Peugeot 5008 mpv, bir Mazda 3 kullanıcısına göre bariz bir fark hissettirmeyecektir. Bu durumda odaklanmamız gereken tek şey sizin geniş bir otomobile ihtiyaç duyup duymadığınız ve aracı günlük kullanıyorsanız, şehir şartlarında sizin için ne kadar kompakt olup olmayacağını değerlendirmeniz. Bunda da en mantıklı kararı yine siz verirsiniz. Ben iki aracı da beğeniyorum. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...