Jump to content

Bagajdan Gelen Ses ve Vınlama Sesi (03-09)

olcay
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

• Yanıt 46
  • Oluşturuldu
  • Son yanıt

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

• MuRDoC_111

4

• chatlakx

7

• olcay

12

Bu Konuda En Çok Yanıt Verenler

Benim arabanın orjinal lastikleri varken(Bridgestone turanza ER 30) bahsettiğin uğultu sesi bariz geliyordu.Lastiklerden dediler ama gülüp geçmiştim.Kışlık vakumlu lastikleri takınca tabiri caizse araba kaymak gibi oldu ses soluk kesildi

Lastikler oldukça sert bu kesin.Ama herkesin lastiği aynı olmasına rağmen ses konusunda şikayetçi olan pek yok.Yada sesi önemsemiyo herkes 8:)En güzeli tabi aslında arabayı dinlememek ama elimde değil :D

Orjinal lastik kullanan arkadaşlar.Lastikleriniz seslimi?

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

lastiklerde sesten ziyade sert olmasından kaynaklı çukurlara girdiğinde çıkan rahatsız edici bir ses var.. onun dışında seyir halindeyken uğultu yaşamıyorum ben.. ama zaten benim lastikler yenilendi.. kesinlikle yenileyecek olanlara michelin primacy öneriyorum..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

lastiklerde sesten ziyade sert olmasından kaynaklı çukurlara girdiğinde çıkan rahatsız edici bir ses var.. onun dışında seyir halindeyken uğultu yaşamıyorum ben.. ama zaten benim lastikler yenilendi.. kesinlikle yenileyecek olanlara michelin primacy öneriyorum..

İsmi bile hoş :)
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Michelin Pilot Exalto kullanıyordum ben, çok da memnundum. Hala var mı piyasada bilmiyorum, yeni lastik almaya fırsatım olmadan arabam gitti attaaa :D

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...