Jump to content

Detaylı temizlik kuaför, çizik giderme, pasta cila, far temizliği vs yaptırabileceğim bir işletme tavsiyesi hk.

Gökhan_77
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba arkadaşlar,

10 gün kadar önce satın almış olduğum 2009 siyah sedan Mazda 3 aracımın detaylı ince bir işçiliğe ihtiyacı var. Aracın içini koltuk döşeme konsol vs komple temizletmek istiyorum. Yine çizik giderme, pasta cila, seramik kaplama far temizliği vs detaylı kaporta bakımı yaptırmak istiyorum. Acaba Yalova çevresinde (istanbul, Bursa, Kocaeli, Yalova) tavsiye edebileceğiniz bir yer var mıdır?

Bir de Instagramda karşıma sürekli çıkan bir yer var. İstanbul Ataşehir’de bulunuyor. Link paylaşmamın bir sakıncası yok ise paylaşabilirim. Bahsettiğim tüm detaylı temizliği kampanyalı 5000-Tl yerine 1999-TL’ye yaptıklarını yazmışlar. Acaba güvenilir mi böyle bir yere?

Ayrıca ön çamurluk sök tak boya işlemi yapılmış ama kötü işçilik yüzünden boya çatlakları var çirkin duruyor. Tekrar iyi bir ustaya zımpara boya işlemi yaptırmak istiyorum. Bu çevrede tavsiye edebileceğiniz bir usta var mudur?

Tecrübeli arkadaşlardan bu konularda desteklerini rica ediyorum. Çok teşekkürler.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...