Jump to content

Mazda Connect güncelleme ve android auto

cihatyagiz
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Herkese merhaba. Kıbrıs'ta yaşamaktayım ve cx3 2018 model aracım var yeni almış olduğum. Henüz yeni olduğum için bilenlerden yardım rica ediyorum. Aracın Mazda connect surumu 70.00.352 japonya'dan gelmiş bir arac.

Bu surumde anladığım kadariyla android auto olmuyor ve guncellemem gerekiyor ancak internetten bakıp yapmaya çalıştım olmadı. Kıbrıs'ta ise bu işi yapan birisi bulamadım. Ayrıca navigasyon bölümü ve tv bölümüde var onlarıda çalistiramiyorum japonyadan geldigi icin. sizden bu konularda yardim rica ediyorum android auto,navigasyon ve tv nasıl yukleyebilirim,surumu nasil guncelleyebilirim,bu isi kibrista yapan varmidir acaba? Simdiden tesekkur ederim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

serviste orijinal kit taktırmanız gerekiyor. yani en azından türkiye'de işler öyle yürüyor. forumda da pek çok kez dile getirilmiştir, iyi ararsanız konuları bulabilirsiniz. sürümünüz 70xxxx ve üzeri olduğu için servisin orijinal kiti dışında android auto carplay vs çalıştıramazsınız. benim bildiğim 59xxxx üzerindeki versiyonlarda haricen bir çalışmayla dediklerinizi yapamazsınız. kısacası olmaz yani. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...