Jump to content

1. nesil mazda3 camı açınca içeri gelen koku (N'olur Yardım Lütfen)

musab
 Paylaş

Çözüme git musab tarafından çözüldü,

Tavsiye Edilen Mesajlar

Herkese merhaba, 2005 sedan mazda3 alalı 2 yıl oldu. Aracımda camı açtığımda içeri değişik bir koku geliyor. camlar kapalıyken sorun yok ama cam açınca koku gelmeye başlıyor. ayrıca cam açık ve gaza basarkende sorun yok ama gazdan ayağımı çekince koku gelmeye başlıyor. hafif bir kokuda değil uzun süre koklansa zehirler. tamirciye ve egzozcuya gösterdim sebebini bulamadılar. Lütfen çözüm veya tahminlerinizi söyleyin

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 3 hafta sonra ...

Yok hocam bu dediklerinizi dikkate aldım, biraz yağ kacağı vardı onu tamir ettirdim koku geçmedi, iki tane daha egzozcuya götürdüm onlarda egzozda sorun yok dedi. Camı açınca koku içeri geliyo yine

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 4 ay sonra ...
  • Çözüm

SORUN ÇÖZÜLDÜ

çok şükür kokunun sebebini bulup ortadan kaldırdım. Sebep ne motormus ne egzoz. Arabaların arka tamponun köşe kısımlarında araç içi basıncı dengelemek için kapakçık oluyormuş. Benimkinde o kapakçık yeri boşmuş. Instagramda o kapakcikla ilgili bilgi veren videoya denk geldim, arabamda boyaya vermiştim tamponda söküktü, gidip kontrol ettim arabamda benim o kapakçık yeri boş tamda egzozun olduğu taraf. boya işi de bitince orayı kapatıp sürdüm koku felan kalmadı yaklaşık 500 km yaptım çok şükür hicbisey kalmadı kurtuldum bu sorundan

• Beğen 2
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

11.09.2023 at 21:07, musab :

SORUN ÇÖZÜLDÜ

çok şükür kokunun sebebini bulup ortadan kaldırdım. Sebep ne motormus ne egzoz. Arabaların arka tamponun köşe kısımlarında araç içi basıncı dengelemek için kapakçık oluyormuş. Benimkinde o kapakçık yeri boşmuş. Instagramda o kapakcikla ilgili bilgi veren videoya denk geldim, arabamda boyaya vermiştim tamponda söküktü, gidip kontrol ettim arabamda benim o kapakçık yeri boş tamda egzozun olduğu taraf. boya işi de bitince orayı kapatıp sürdüm koku felan kalmadı yaklaşık 500 km yaptım çok şükür hicbisey kalmadı kurtuldum bu sorundan

o kapakçığı tam kapatmamanız gerekiyor ama. kapı açılıp kapanmasına göre hareket etmesi gerekiyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...