Jump to content

Merkezi kilit

MayLife
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba arkadaşlar,2007 rx8 sahibiyim.Araci çalistiriken anahtar dagildi ve elimde kaldi ancak marşi cevirmis bulundum.Alarm devreye girip ötmeye basladi.Anahtarci gelip anahtari tamir etti alarmi susturdu ama bir daha merkezi kilit sistemi calismadi.Yaklasik 10 tane yere gittim ama herkes bütün sistemi degistirmeliyiz baska turlu olmaz dedi.Bu isin icinden nasil cikabiliriz.Servisler bu sorunu  sorunu cozmek icin 5 ile 7  bin civari para istiyor.Ankarada bu konuda bana yardimci olabilecek birileri varsa cok mutlu olurum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Nerede çözebilirsiniz bilmiyorum.  Bildiğiniz gibi anahtar içindeki pilli chip yardımıyla araçla iletişim kuruyor.  Bu özel chip sadece sizde var ve araç bunu okuyor ama ikinci anahtar duruyorsa muhtemelen aracı sadece bu anahtarla kullanabilirsiniz.  Eğer ikinci anahtar yoksa çözmek biraz zor veya pahalı olabilir.  Kolay gelsin.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

• 2 hafta sonra ...

Sanırım anahtar dağılma esnasında uzaktan kumanda modülü de bozuldu. Eğer uzaktan kumanda modülü ise eşdeğeri yurtdışından temin edilip araca Forscan yazılımı sayesinde eklenebilir. İmmobilizer çipse bu da kopyalanıyor. İşinin ehli bir oto anahtarcı basitçe halledebilir aslında. 

• Beğen 1
Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...