Jump to content

2011 Mazda 6 Sport Bulamadığım İçin Başka Markaya Geçtim

mehmet26

Tavsiye Edilen Mesajlar

Merhaba Arkadaşlar ;

Mazda Fanatiği ve eski Mazda Eskişehir Esoto çalışanı olarak,Mazda 3 BK aracımı satıp aylarca temiz Mazda 6 Sport 2011 Model Benzinli Düşük Kilometreli araç aradım.Tam 3 ay boyunca tüm araç satış ilan siteleri,sosyal medya Mazda grupları ve galeriler olmak üzere gece gündüz araştırdım.Sonunda pes ederek ve paramızı da öldürmemek adına geçen ay Volkswagen Jetta 1.4 TSI Benzinli 2013 model Otomatik,Comfortline Paket 87.000 Kilometrede araç aldım.Resimleri ekte yüklenmiştir.Mazda 3 BK araçtan sonra bu araç çok daha iyi geldi açıkcası.

Ülkemizde temiz Mazda 6 Sport 2011 Model Benzinli Düşük Kilometreli araç bulmak imkansızmış bunu öğrenmiş oldum.Mazda bir Aşk'tır ve İnşallah 3-4 sene sonra Mazda 6 Skyactive alabilmek adına görüşmek dileğiyle......

WhatsApp Image 2023-05-13 at 16.23.52.jpeg

WhatsApp Image 2023-05-13 at 16.23.51.jpeg

WhatsApp Image 2023-05-13 at 16.23.51 (4).jpeg

WhatsApp Image 2023-05-13 at 16.23.51 (3).jpeg

WhatsApp Image 2023-05-13 at 16.23.51 (2).jpeg

WhatsApp Image 2023-05-13 at 16.23.51 (1).jpeg

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Yeni aracınız hayırlı olsun.  Güle güle kullanın.  Türkiye'de otomobil tüketicileri bu konuda yeterince bilinçli olmadığı için maalesef araç satış rakamları o markanın değeri ile doğru orantılı değil.  Mazda gerçekte iyi bir marka olmasına rağmen pek az sayıda satılıyor.  Aslında durum böyle olunca ekonomideki arz/talep ilişkisi gereği 2. el fiyatının da nispeten yüksek olması beklenir.  Neyse, o kadar teoriye girmeyelim.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

11 dakika önce, AKayhan :

Yeni aracınız hayırlı olsun.  Güle güle kullanın.  Türkiye'de otomobil tüketicileri bu konuda yeterince bilinçli olmadığı için maalesef araç satış rakamları o markanın değeri ile doğru orantılı değil.  Mazda gerçekte iyi bir marka olmasına rağmen pek az sayıda satılıyor.  Aslında durum böyle olunca ekonomideki arz/talep ilişkisi gereği 2. el fiyatının da nispeten yüksek olması beklenir.  Neyse, o kadar teoriye girmeyelim.

Teşekkürler Kayhan Bey, Belirttiğiniz gibi Mazda Markası ülkemizde değer görmüyor ve sadece bilen kişiler tarafından alınmaya cesaret edilebiliyor.Ancak 3 ay boyunca gece gündüz aramama rağmen Mazda 6 Sport 2011 Model Benzinli Düşük Kilometreli araç bulamamak gerçekten düşündürücü ve üzücü

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Mehmet yeni aracın hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız keyifle kullanırsın inşallah.

Alınık 2011 Mazda 6 Sport ilanı açtığında da "Bol Şanslar" dilemiştim. Çünkü geçtiğin tüm arayış, bekleme, araştırma, exper vs süreçlerinden geçmiştim.

Hayırlısı olsun keyifli forumlar diliyorum.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

21 dakika önce, İlhan :

Mehmet yeni aracın hayırlı uğurlu olsun. Kazasız belasız keyifle kullanırsın inşallah.

Alınık 2011 Mazda 6 Sport ilanı açtığında da "Bol Şanslar" dilemiştim. Çünkü geçtiğin tüm arayış, bekleme, araştırma, exper vs süreçlerinden geçmiştim.

Hayırlısı olsun keyifli forumlar diliyorum.

Teşekkürler İlhan Bey, Mazda 6 Sport 2011 model Benzinli Düşük Kilometreli araç bulmanın zor olacağını biliyordum ama imkansız olacağını bilmiyordum gerçekten,Tam 3 ay aradım pes ettim.Şuanki Volkswagen Jetta aracımızdan da memnunuz, Jetta'nın kredi borcu 2 sene sonra bitecek.O zaman Mazda 6 Skyactiv olabilir inşallah, Jetta o fiyat makasını kısaltmak adına iyi bir seçim oldu bence 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

yeni aracınız hayırlı olsun, bende aynı süreçten geçtim, BK kasayı sattım mazda 6 arayışına girdim saçma sapan arabalar ile karşılaştım ankaradan ıspartaya kadar gittim araba bakmak için tam bir felaketti, mazda 6 yı o hale getirmek için uçaktan atmaları lazım, bende siz gibi bunalmıştım eşimin iş arkadaşının 2020 corsa f kasası vardı 147 km de arabayı bir kere servise götürmüş bir kere deposunu doldurmuş bir daha da binmemiş, bizde 2020 model 0km ayarında corsayı aldık içimde hala mazda 6 uktedir. kısmet olursa bir gün almak ümidiyle.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

2 dakika önce, doganayomer :

yeni aracınız hayırlı olsun, bende aynı süreçten geçtim, BK kasayı sattım mazda 6 arayışına girdim saçma sapan arabalar ile karşılaştım ankaradan ıspartaya kadar gittim araba bakmak için tam bir felaketti, mazda 6 yı o hale getirmek için uçaktan atmaları lazım, bende siz gibi bunalmıştım eşimin iş arkadaşının 2020 corsa f kasası vardı 147 km de arabayı bir kere servise götürmüş bir kere deposunu doldurmuş bir daha da binmemiş, bizde 2020 model 0km ayarında corsayı aldık içimde hala mazda 6 uktedir. kısmet olursa bir gün almak ümidiyle.

Merhaba Doğan Bey, teşekkürler sizinde aracınız hayırlı olsun gerçekten bende araç bulamayınca ve diğer marka araçlarında hep fiyatlarının yükselmesi nedeniyle hem bunaldım hemde paramızı öldüreceğiz diye çok korkarak 3 ay sonunda pes ettim.İlk defa Volkswagen tecrübem oldu 1 aylık süreçte sıkıntı yaşamadım ve aracıda beğendim tabikide bir Mazda 6 değil ama BK kasadan da çok iyi, Almadan önce çok korkuttular inşallah bir sıkıntı olmaz 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Teşekkür ederim, başkalarının ne dediğini umursamayın, korkmayın İnşallah sıkıntısız arızasız kazasız belasız kullanmak nasip olur. Mazda yı ilk alırken satamazsın diyen o kadar çok insan vardı ki, ilan a sabah 8,30 gibi koydum aynı gün 15,00 te noter satışını verdim.  

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

18 dakika önce, doganayomer :

Teşekkür ederim, başkalarının ne dediğini umursamayın, korkmayın İnşallah sıkıntısız arızasız kazasız belasız kullanmak nasip olur. Mazda yı ilk alırken satamazsın diyen o kadar çok insan vardı ki, ilan a sabah 8,30 gibi koydum aynı gün 15,00 te noter satışını verdim.  

İnşallah hayırlısı olsun hepimiz için güzel günler de kullanırız

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Arşivlendi

Bu konu arşivlendi ve yorumlara kapatıldı

• Yeni Oluştur...