Jump to content

Aliexpres den cam farı almak

Fatih karanlık
 Paylaş

Tavsiye Edilen Mesajlar

Arkadaslar aracin fari katman halinde vernik soyulmasi var, aliexpresten daha once far cami alan oldumu , 2 far cami 4.000 tl gibi bir rakam tutuyor. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Değmez kesinlikle. Kaldı ki camı monte etmek verimli olmayabilir.

Camı zımparalatıp vernik atabilirsiniz. Üstüne bir de şeffaf film çekiyorlar bu aralar. Epey dayanıklı oluyor.

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Turkiye ankara adresli bir firma otto far diye bir yerden surucu tarafindakini buldum 1500 tl ye. Aldim. Yolcu tarafi henuz yok. Gelmesini bekleyecegim

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

başlık "cam farı" şeklinde içerik far camı:))

ben de diyorum cam farı ne?

mazda 2'de ben de bu sorunu yaşamıştım. eğer vernik atılmazsa sorun maalesef tekrar ediyor. dendigi gibi hem vernik hem kaplama ile sorun daha güzel ve ucuza çözülebilir. ama işi iyi bilen birinin yapması lazim yoksa "ustalarimız" malum..

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Zamanla tüm araçlarda olan bu sorun için çok ucuz tamir kitleri var.  Ben seneler önce bir kez alıp benim 2001 Honda Civic için uygulamıştım.  Ilk günkü gibi olmuyor tabii ki ama eskisinden biraz daha iyi oluyor.  Tamamen kendiniz kutu üzerindeki talimatlara göre uyguluyorsunuz.  Motorlu zımpara da şart değil, ben o zaman elle zımpara yapmıştım.  Google'da "headlight restoration kit" yazarsanız karşınıza çıkıyor.  Arama sonuçlarından birkaç örnek:

Amazon Best Sellers: Best Automotive Headlight Restoration Kits

Best Headlight Restoration Kits in 2022 - CNET

5 Best Headlight Restoration Kits, Tested And Reviewed (motor1.com)

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

PlastX Far ve Saydam Plastik Temizleyici ve Cila

Meguiars           bu ürünü ve aynı marka cam cilasını aracımı aldığımdan beri kullandım, 11. yılına girdi üst kısımda çok hafif sararma oldu. kullanmaya devam ediyorum. 

https://www.meguiars.com.tr/iki-asamali-far-yenileme-kiti

şu anda bu kit çıkmış, araç farları yeniyken veya sararma olmadan kullanılırsa çok üzün süre farları yeni gibi koruma yapıyor. Ben bir önceki yorumumdaki iki ürünü her üç veya dört ayda kullandım. sonuç kanıtlanmıştır. 

Yorum bağlantısı
Diğer Sitelerde Paylaş

Paylaş

• Yeni Oluştur...